Різдво - рецепти від домашніх кухарів

Англійський різдвяний пудинг

Англійський різдвяний пудинг

Різдвяний пудинг — традиційний десерт в Великобританії під час різдвяних свят. У ньому міститься велика кількість інгредієнтів, що робить його дуже смачним і незвичайним. опис приготування: Торт специфічний, з величезною кількістю інгредієнтів. Він одночасно гострий, пряний, солодкий і просоче...

читати далі
Антрекот яловичий

Антрекот яловичий

соковитий, апетитний і неймовірно смачний антрекот яловичий в домашніх умовах можна приготувати не гірше ресторанного, якщо дотримуватися кількох простих правил, описаних в цьому рецепті. опис приготування: Цей рецепт приготування антрекота яловичого підійде як для гриля, так і для сковороди. ...

читати далі
Антрекот зі свинини

Антрекот зі свинини

Класичні антрекоти готують зі свинини і яловичини, але зі свинини вони виходять м'якше і соковитіше, а готуються вони швидше. Як приготувати антрекот зі свинини читайте в моєму рецепті. кількість порцій: 5 Свинина (вирізка)  — 1 кілограм яйця— 2 штуки борошно— 6 Ст. ложок сіль, перець— За смако...

читати далі
Антрекот з телятини

Антрекот з телятини

Антрекот з телятини смажиться в сковороді на швидкому вогні до золотистої скоринки. Можна м'ясо обваляти в борошні, а можна цього і не робити. головне — вибрати велику температуру смаження. поїхали! опис приготування: Як приготувати антрекот з телятини? 1. м'ясо промийте. Просушіть паперовим р...

читати далі
Антрекот класичний

Антрекот класичний

Антрекот - це блюдо класичної французької кухні. Шматок волового або коров'ячого м'яса, зрізаний між ребрами і хребтом. М'ясо смажиться на сковороді гриль. пробуйте приготувати, нескладно і смачно. опис приготування: Як приготувати антрекот класичний? Дуже просто. Це більш тонкий шматочок м'яс...

читати далі
Антрекот на кісточці

Антрекот на кісточці

Антрекот на кісточці спочатку обсмажується в сковороді, потім запікається в духовці. За рахунок кісточки у м'яса виходить додатковий глибокий смак. На все про все йде близько години. Приготуйте! опис приготування: Антрекот на кісточці вибирайте мармуровий, товщиною 3 см, з прожилками. Готувати...

читати далі
Антрекот на сковороді

Антрекот на сковороді

Антрекот на сковороді треба запікати в кухні з хорошою витяжкою. Запах від м'яса піде по всій квартирі! Навіть сусіди можуть збігтися! Антрекот для смаження повинен бути сантиметра 3 товщиною. поїхали! опис приготування: Як приготувати антрекот на сковороді? 1. м'ясо промийте, залиште на столі...

читати далі
Антрекот у фользі

Антрекот у фользі

Антрекот у фользі запікається зі спеціями в духовці, загорнутий у фольгу. М'ясо нудиться і виходить ніжним і дуже м'яким. Подавати такий антрекот рекомендую з запеченими овочами та рисом. смачно! опис приготування: Як приготувати антрекот в фользі? 1. У мисочці змішайте сік одного лимона, олив...

читати далі
Антрекот у рукаві

Антрекот у рукаві

Антрекот у рукаві готується зі свинини, спецій і запікається в рукаві. Перевага рукава перед звичайним запіканням в духовці в тому, що не треба використовувати масла, м'ясо готується у власному соку. опис приготування: Як приготувати антрекот в рукаві? 1. м'ясо промийте, просушіть паперовим ру...

читати далі
Антрекот запечений

Антрекот запечений

Антрекот запечений в духовці є вершиною задоволення. Ніжне м'ясо з золотисто-коричневою скоринкою припаде до душі всім. Подайте до антрекот запечені овочі — помідор, цибуля. опис приготування: Як приготувати антрекот запечений? 1. Перед приготуванням антрекот виберіть з холодильника, щоб його ...

читати далі
Апельсин в духовці з медом і корицею

Апельсин в духовці з медом і корицею

Чи пробували Ви коли-небудь запечений апельсин? Це дуже смачний і корисний десерт! Ароматний мед з корицею, волоські горіхи і теплий апельсин — справжня атмосфера зимового свята! опис приготування: Десерт готується настільки просто і швидко, що нам буде потрібно всього 10 хвилин на підготовку ...

читати далі
Апельсиновий кекс з маком

Апельсиновий кекс з маком

Апельсиновий кекс з маком відмінне блюдо до чаювання. Кекс виходить ніжним, і дуже смачним. Апельсин додає кексу специфічний аромат і пікантності. Обов'язково спробуйте приготувати самі. опис приготування: Існує безліч рецептів, як приготувати апельсиновий кекс з маком. Цей рецепт досить прост...

читати далі
Архангельські пряники

Архангельські пряники

Архангельські козули — прикраса будь-якого свята. Однаково добре вони виглядають і на різдвяному столі, і на ялинці. Козулі славляться своїм розписом, займатися якою можна всією сім'єю. приступимо! опис приготування: Готувати козули абсолютно не складно, єдине, козули необхідно почати готувати...

читати далі
Ароматна індичка, запечена з яблуками

Ароматна індичка, запечена з яблуками

ароматна індичка, запечена з яблуками — Найпопулярніша страва, яке в Америці традиційно готують на День подяки. Однак блюдо настільки смачне, що одного разу в рік для нього — дуже мало опис приготування: Запеченнаяіндичка — традиційне американське блюдо на День подяки. Однак я помітила, що в б...

читати далі
Ароматна курка в рукаві

Ароматна курка в рукаві

Ну хто не запікав цілу курку в духовці? Її можна зробити для звичайного сімейного вечері або на свято. розповім, як приготувати ароматну курку в рукаві, яку начиняю скибочками яблук. опис приготування: Разом з куркою в рукаві запікаю і картопля, тому одночасно вийде не тільки основне блюдо, ал...

читати далі
Австрійський глінтвейн

Австрійський глінтвейн

Для мене цей напій ніколи не втрачає своєї актуальності. Прийнято готувати його взимку, але роблю його аж до літа, іноді і влітку, тільки охолоджую. розповім, як приготувати австрійський глінтвейн. опис приготування: Напій з вина з ароматними спеціями і цитрусовими… звучить і виглядає дуже сма...

читати далі
Австрійський сирний торт

Австрійський сирний торт

Австрія знаменита на весь світ своєю випічкою. Багато з варіантів ви можете повторити самостійно. Тільки вам потрібна чітка інструкція, щоб вийшов класичний рецепт. уважно читайте! опис приготування: Хочете спробувати незвичайне торт у вашому житті? Тоді цей рецепт вам підійде. Він одночасно н...

читати далі
Баклажани башточки з горіхами і майонезом

Баклажани башточки з горіхами і майонезом

Пікантна закуска у вигляді башточок прекрасно підійде для святкового столу. виглядає святково, подається порційно, з'їдається швидко! Всім рекомендую приготувати! опис приготування: Пікантна закуска з хрусткого скибочки смаженої баклажана з гострою сирно-горіховою начинкою з'їдається дуже швид...

читати далі
Баклажани ялинки

Баклажани ялинки

Я вже спантеличилася новорічним меню. А ви вже підбираєте рецепти для новорічного столу?! Пропоную оригінальну і смачну закуску: баклажан з начинкою зі смаженої риби і вершкового сиру, оформлений у вигляді ялинки. опис приготування: Таку ялинку не обов'язково робити з баклажана, — цілком підій...

читати далі
Баранина, смажена з овочами

Баранина, смажена з овочами

Овочі відмінно вбирають сік баранини і набувають чудовий смак. М'ясо виходить ніжним, з хрусткою скоринкою. чудове поєднання, яке варто спробувати. опис приготування: Баранину будемо смажити цілим шматком. Рясно поперчіть і посоліть його і злегка обсмажте на оливковій олії. Потім покладіть йог...

читати далі