Холодець з щуки
(покроковий рецепт з фото)
Холодець з щуки - таке блюдо, з яким доведеться повозитися, але повірте - воно того варте! Ніжна фарширована щука в желе тане в роті. Показую, як приготувати заливне з щуки.
Як ви можете переконатися нижче, рецепт приготування заливного з щуки вимагає деяких витрат часу. Але смак, повірте, компенсує всі. Це ніжне, смачне і яскраве блюдо викличе фурор на вашому святі. Я сподіваюся, що рецепт заливного з щуки з фото допоможе вам приготувати кулінарний шедевр. Удачі і приємного апетиту!
- Щука - 2-3 кілограм
- Хліб білий - 200 грам
- Морква - 2 штуки (одна варена, друга сира)
- Яйця - 2 штуки (одне сире, одне варене)
- Цибуля - 1-2 штук
- Зелень кропу - 100 грам
- Сіль - 1, 5 чайних ложки (половина солі - для щуки, друга половина - для желе)
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Желатин - 1-2 чайних ложок (з розрахунку 1, 5 чайних ложки на літр бульйону)

Щуку чистим, моєму і готуємося знімати з неї шкурку.

Відрізаємо голову і панчішки знімаємо шкіру. Акуратно ножем підрізаємо м'ясо, щоб "панчіх "був цілим.

Ось що у нас вийшло. Відокремлюємо м'ясо від кісток.

Перекрутити м'ясо щуки через м'ясорубку.

Так само зробимо з цибулею і замоченим в молоці білим хлібом.

Моєму кріп і дрібно-дрібно рубаємо.

Змішуємо щучий фарш, хліб, цибуля, подрібнений кріп. Додаємо сіль, перець і сире яйце.