Холодець з тушонки з желатином

Рецепт Холодець з тушонки з желатином фото

Соковитий і прозорий холодець на Новий Рік можна приготувати з тушонки, додавши трохи желатину. Блюдо із задоволенням з'їдять і рідні, і гості із зерновою гірчицею або з сильним буряковим хріном. Смачний і соковитий холодець обов'язково повинен бути на святковому столі, наприклад - на новорічному. Ви можете приготувати страву буквально за 3 годин...

Читати далі

Курячий холодець

Рецепт Курячий холодець фото

Рецепт приготування курячого холодцю. Курячий холодець, зроблений за даним рецептом, стане прикрасою святкового столу. Для приготування курячого холодцю використовують такі інгредієнти, як морква, яйця, часник і курка. Блюдо виходить ситним і дуже смачним. Особисто мені такий холодець подобається навіть більше, ніж свинячий. До холодцю дуже добре...

Читати далі

Террін з овочів

Рецепт Террін з овочів фото

Ніжний і ароматний террин з овочів полонить ваше серце. Виходить смачне частування для великого застілля або вечері у вузькому колі. Навіть при термальній обробці террин зберігає в собі вітаміни. Террін підходить для веганів. Якщо при смаженні не додавати масло, то террин виходить дієтичним. Можна додати в нього гриби.Цибуля-пориста -  1 штукаЦиб...

Читати далі

Холодець з баранячих ніжок

Рецепт Холодець з баранячих ніжок фото

Основою для цієї традиційної закуски можуть бути самі різні м'ясні делікатеси. В даному випадку хочу запропонувати вам варіант, як приготувати холодець з баранячих ніжок. 1. Насамперед підготуйте м'ясні складові - ніжки і м'якоть. Вимийте як слід і викладіть в глибоку каструлю.2. Поставте на плиту і варіть на повільному вогні до тих пір, поки м'я...

Читати далі

Холодець з яловичини з желатином

Рецепт Холодець з яловичини з желатином фото

Розповім, як приготувати холодець із яловичини з желатином в домашніх умовах. Його можна подавати на свята, якщо ваше сімейство любить цю класичну закуску, або ж готувати просто так. Смачно! Цей простий рецепт холодцю з яловичини з желатином в домашніх умовах готується легко і просто. Вам точно сподобається і смак давно знайоме страви, і зручніст...

Читати далі

Холодець з домашньої курки

Рецепт Холодець з домашньої курки фото

Я хотіла б розповісти вам, як приготувати холодець з домашньої курки. Запевняю, витрачений час і гроші з лишком окупляться, коли ви спробуйте цей холодець. Ця страва просто смакота, потрібно лише раз його спробувати, щоб переконатися в цьому. Звичайно для холодцю можна взяти і звичайного бройлера з магазину, але з домашньої курочкою бульйон вийде...

Читати далі

Холодець з яловичих ніжок

Рецепт Холодець з яловичих ніжок фото

Рецепт холодцю з яловичих ніжок я знайшла в великої радянської кулінарній книзі. Готується холодець дуже просто і виходить смачним. 1. Два кілограми яловичих ніжок піде на п'ять літрів води. Розрубати ніжки, відокремте м'ясо від кісток, викладіть в каструлю разом з чищених ріпчастою цибулею (можете розрізати його на половинки або четвертинки) і з...

Читати далі

Холодець з яловичини і індички

Рецепт Холодець з яловичини і індички фото

Пропоную рецепт смачного холодцю з індичатини і яловичини. Можна запропонувати в якості закуски на святковий стіл. Подача на ваш вибір, порційна або загальна. Для приготування холодцю вибираємо м'ясо з хрящиками і кісточками. Саме хрящі роблять бульйон наваристим. Такий бульйон застигне при охолодженні, але буде не дуже щільним. Якщо готуєте в фо...

Читати далі

Холодець з кролика

Рецепт Холодець з кролика фото

Рецепт приготування холодцю з кролика з морквою. Подавайте холодець з кролика з хроном або гірчицею.Приготування:Розмішати желатин в холодній воді і дати набрякнути. Промити кролика під холодною водою і висушити на паперових рушниках. Нарізати на шматки. Викласти кролика в каструлю, залити водою, додати неочищену цибулину, морква, сіль і горошини...

Читати далі

Холодець з яловичини і свинячих ніжок

Рецепт Холодець з яловичини і свинячих ніжок фото

Одне з найпопулярніших страв на святковому столі - це холодець! розповім, як приготувати холодець із яловичини і свинячих ніжок. Доведеться витратити трохи часу, але воно того варто. Спробуйте! Перед вами - рецепт, який розповість, кк приготувати холодець із яловичини і свинячих ніжок. Якщо дотримуватися всіх описаних вище кроків, холодець повине...

Читати далі

Холодець «Балет»

Рецепт Холодець «Балет» фото

Холодець - улюблене блюдо наших з вами співвітчизників, яке ще часто називають "заливним " . Холодець є практично обов'язковим до приготування у свята і не тільки. Розповідь про те, як приготувати холодець "Балет " , ви знайдете в цьому рецепті. Порадуйте своїх близьких справжнім, споконвічно російським блюдом. Воно прикрасить ваш стіл в будь-які...

Читати далі

Двокольорове заливне з шинкою і маринованими огірками

Рецепт Двокольорове заливне з шинкою і маринованими огірками фото

Холодець - одна з найпопулярніших закусок на новорічному столі. Так склалось, що холодець я готую тільки взимку і тільки на новорічний стіл, але щороку заливне нове, яке ще не готувала. У минулому році на новорічному столі у мене було 2 виду заливного з м'ясом і яловичим мовою, а в цьому році я вирішила зробити заливне у вигляді яскравої двокольо...

Читати далі

Холодець «Новорічний порося»

Рецепт Холодець «Новорічний порося» фото

Холодець у вигляді поросяти прикрасить ваш новорічний стіл і справить незабутнє враження на гостей. А насправді все робиться дуже просто. І в цьому ви переконаєтеся самі. Холодець можете зварити з будь-якого м'яса. Це може бути не тільки курка з індичкою, але і свинина, яловичина. Весь процес приготування цієї страви докладно описаний з покрокови...

Читати далі

Cтудень з яловичини

Рецепт Cтудень з яловичини фото

Правильно зробити холодець - це ціла наука. Не кожен кулінар наважиться взятися за це складне блюдо. Але якщо ви його любите, то все-таки варто навчитися цій справі. Виручить і в будні, і в свята. Вам варто уважно ознайомитися з тим, як приготувати холодець з яловичини. Його відразу варять у великих порціях, інакше це нераціонально. Тому запасіть...

Читати далі

Домашній холодець із яловичини і курки

Рецепт Домашній холодець із яловичини і курки фото

Хочу показати вам, як можна приготувати домашній холодець із яловичини і курки, щоб він був прозорий і смачний. Він відмінно застигає, на свята то, що потрібно! дивимося! Голяшка яловича - це нижня частина ноги яловичої туші, містить кріплення і сухожилля. Найчастіше холодець яловичий готують саме з яловичої гомілки через велику кількість м'яса і...

Читати далі