Террін з овочів
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і ароматний террин з овочів полонить ваше серце. Виходить смачне частування для великого застілля або вечері у вузькому колі. Навіть при термальній обробці террин зберігає в собі вітаміни.
Террін підходить для веганів. Якщо при смаженні не додавати масло, то террин виходить дієтичним. Можна додати в нього гриби.
- Цибуля-пориста - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Перець - 4 штуки
- Кабачок - 2 штуки
- Баклажан - 2 штуки
- Червона цибуля - 1 штука
- Пакет желатину - 1 штука
- Йогурт - 250 грам
Цибуля, морква і цибуля-порей проваріть. Після того, як овочі стануть м'якими, видаліть їх з бульйону.
Перці вимийте і висушіть. Запечіть в розігрітій до 200 градусів духовці (30 хвилин). Після чого дайте їм охолонути (теж в пакеті).
Баклажани, кабачки і червону цибулю поріжте поздовжньо і відправте також в духовку, запікайте при 200 градусах 15-20 хвилин.
Форму для терріна накрийте фольгою, викладіть на низ перці. Зверху - кабачки, цибуля і баклажани. Полийте террин бульйоном з розчиненим у ньому желатином (розчиняйте желатин за інструкцією). Обмотайте його плівкою або фольгою. Витягніть террин з форми і відправте в холодильник на 2 дня.