Рецепт Террін з овочів фото

Террін з овочів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл
Холодець

Ніжний і ароматний террин з овочів полонить ваше серце. Виходить смачне частування для великого застілля або вечері у вузькому колі. Навіть при термальній обробці террин зберігає в собі вітаміни.

Террін підходить для веганів. Якщо при смаженні не додавати масло, то террин виходить дієтичним. Можна додати в нього гриби.

  • Цибуля-пориста - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Перець - 4 штуки
  • Кабачок - 2 штуки
  • Баклажан - 2 штуки
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Пакет желатину - 1 штука
  • Йогурт - 250 грам
террін з овочів - фото крок 1
Цибуля, морква і цибуля-порей проваріть. Після того, як овочі стануть м'якими, видаліть їх з бульйону.
террін з овочів - фото крок 2
Перці вимийте і висушіть. Запечіть в розігрітій до 200 градусів духовці (30 хвилин). Після чого дайте їм охолонути (теж в пакеті).
террін з овочів - фото крок 3
Баклажани, кабачки і червону цибулю поріжте поздовжньо і відправте також в духовку, запікайте при 200 градусах 15-20 хвилин.
террін з овочів - фото крок 4
Форму для терріна накрийте фольгою, викладіть на низ перці. Зверху - кабачки, цибуля і баклажани. Полийте террин бульйоном з розчиненим у ньому желатином (розчиняйте желатин за інструкцією). Обмотайте його плівкою або фольгою. Витягніть террин з форми і відправте в холодильник на 2 дня.

Схожі рецепти