Террін з кролика
(покроковий рецепт з фото)
Террін з кролика - ця страва, яке прикрасить собою будь-який святковий стіл! виглядає приголомшливо, а на смак - ще краще! Террін виходить дуже ніжним і ароматним, добре поєднується з червоним вином.
З безлічі рецептів приготування терріна, мені сподобався саме цей. Інгредієнти дуже гармонійно поєднуються між собою, створюючи неповторний смак! Приготуйте террин з кролика в домашніх умовах і подайте закуску на святковий стіл, наприклад, на новий рік. Запевняю, всі будуть в повному захваті!
- Кролик файл - 1 штука
- Шинка - 200 грам
- Бекон - 150 грам
- Фісташки очищені - 150 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Часник - 4 зубчики
- Сіль і перець - 1 За смаком
Кролик файл, часник і вершки подрібнюємо в блендері до однорідної густої маси. Солимо і перчимо до смаку.
Додаємо до фаршу шинку, порізану кубиками і очищені фісташки. Перемішуємо до однорідності.
Розкладіть на столі лист фольги. Тонко наріжте бекон і викладіть його внахлест, знизу вгору. Поперек викладаємо фарш, надаємо йому форму ковбаски.
Загортаємо фольгу і звертаємо рулетом, щоб скибочки бекону обернули фарш.
Місце, де видно фарш, також накриваємо беконом. Звертаємо в щільний рулет, обернувши террин в фольгу.
Запікаємо террин в духовці 1 час, температура 180 градусів. Потім охолоджуємо і кладемо на ніч в холодильник. Смачного!