Рецепт Террін з кролика фото

Террін з кролика
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Вершки, Кролик, Шинка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Террін з кролика - ця страва, яке прикрасить собою будь-який святковий стіл! виглядає приголомшливо, а на смак - ще краще! Террін виходить дуже ніжним і ароматним, добре поєднується з червоним вином.

З безлічі рецептів приготування терріна, мені сподобався саме цей. Інгредієнти дуже гармонійно поєднуються між собою, створюючи неповторний смак! Приготуйте террин з кролика в домашніх умовах і подайте закуску на святковий стіл, наприклад, на новий рік. Запевняю, всі будуть в повному захваті!

  • Кролик файл - 1 штука
  • Шинка - 200 грам
  • Бекон - 150 грам
  • Фісташки очищені - 150 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль і перець - 1 За смаком
террін з кролика - фото крок 1
Кролик файл, часник і вершки подрібнюємо в блендері до однорідної густої маси. Солимо і перчимо до смаку.
террін з кролика - фото крок 2
Додаємо до фаршу шинку, порізану кубиками і очищені фісташки. Перемішуємо до однорідності.
террін з кролика - фото крок 3
Розкладіть на столі лист фольги. Тонко наріжте бекон і викладіть його внахлест, знизу вгору. Поперек викладаємо фарш, надаємо йому форму ковбаски.
террін з кролика - фото крок 4
Загортаємо фольгу і звертаємо рулетом, щоб скибочки бекону обернули фарш.
террін з кролика - фото крок 5
Місце, де видно фарш, також накриваємо беконом. Звертаємо в щільний рулет, обернувши террин в фольгу.
террін з кролика - фото крок 6
Запікаємо террин в духовці 1 час, температура 180 градусів. Потім охолоджуємо і кладемо на ніч в холодильник. Смачного!

Схожі рецепти