Террін з індички
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і оригінальне блюдо. Його не соромно подати до святкового столу. Виглядає воно шикарно, особливо в розрізі. Таким соковитим м'ясом можна нагодувати велику і голодну компанію.
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати террин з індички, то прочитайте цей рецепт. У ньому докладно розказано, як приготувати це дієтичне блюдо з птиці. Обов'язково почастуєте цими ласощами своїх гостей!
- Куряче філе - 500 грам
- Філе індички - 700 грам (стегно)
- Часник - 2 зубчики
- Кріп - 1/2 пучка
- Рожевий перець - 1 Чайна ложка
- Сіль, чорний перець - За смаком
З курячого філе зробіть фарш за допомогою блендера або м'ясорубки. Додайте в нього мелений часник, гірчицю, рубаний кріп. Посоліть і додайте рожевий і чорний перець.
Індичку вимийте і наріжте на рівні невеликі шматочки.
Візьміть будь-яку зручну для вас форму для запікання, викладіть в неї фольгу. Змастіть фольгу соняшниковою олією без запаху, розкладіть по всій її поверхні курячий фарш. Гарненько утрамбуйте його.
Викладіть на фарш шматочки індички, приправити сіллю, поперчіть. Викладіть ще один шар фаршу. Мрія сезон з сіллю і poperčite. Накрийте фольгою, запікайте сорок хвилин при температурі 180 градусів.