Рецепт Террін з індички фото

Террін з індички
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Смачне і оригінальне блюдо. Його не соромно подати до святкового столу. Виглядає воно шикарно, особливо в розрізі. Таким соковитим м'ясом можна нагодувати велику і голодну компанію.

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати террин з індички, то прочитайте цей рецепт. У ньому докладно розказано, як приготувати це дієтичне блюдо з птиці. Обов'язково почастуєте цими ласощами своїх гостей!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Філе індички - 700 грам (стегно)
  • Часник - 2 зубчики
  • Кріп - 1/2 пучка
  • Рожевий перець - 1 Чайна ложка
  • Сіль, чорний перець - За смаком
террін з індички - фото крок 1
З курячого філе зробіть фарш за допомогою блендера або м'ясорубки. Додайте в нього мелений часник, гірчицю, рубаний кріп. Посоліть і додайте рожевий і чорний перець.
террін з індички - фото крок 2
Індичку вимийте і наріжте на рівні невеликі шматочки.
террін з індички - фото крок 3
Візьміть будь-яку зручну для вас форму для запікання, викладіть в неї фольгу. Змастіть фольгу соняшниковою олією без запаху, розкладіть по всій її поверхні курячий фарш. Гарненько утрамбуйте його.
террін з індички - фото крок 4
Викладіть на фарш шматочки індички, приправити сіллю, поперчіть. Викладіть ще один шар фаршу. Мрія сезон з сіллю і poperčite. Накрийте фольгою, запікайте сорок хвилин при температурі 180 градусів.

Схожі рецепти