Рецепт Холодець з яловичини фото

Холодець з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Різдво
Холодець
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 13 г. 0 хв.

Смачний, ситний холодець із яловичини прикрасить ваш святковий стіл. Подавайте його з хріном і гірчицею.

Опис приготування:

1. Можете використовувати яловичі реберця або ніжки. Промийте і порубати яловичину.

2. Викладіть в каструлю яловичину, залийте водою. Поставте на вогонь.

3. Як тільки вода закипить, зніміть піну, додайте ріпчастої цибулі, перцю. Зменшіть вогонь і варіть 8 годин на повільному вогні.

4. Перевіряйте бульйон, якщо він став липким, значить, готовий.

5. Шумівкою дістаньте м'ясо, відокремте м'ясо від кісток.

6. Бульйон поставте в сторону остигати.

7. Пропустіть яловичину разом з часником через м'ясорубку.

8. Підготуйте форми для холодцю.

9. Так само можете прикрасити холодець із яловичини вареної морквою, зеленим горошком і іншими овочами.

10. Складіть в форми м'ясо.

11. Залийте бульйоном.

12. Поставте в холодильник до повного застигання. Не менше 4 годин.

Подавайте зі свіжою зеленню.

Смачного.

  • Яловиче м'ясо - 2 кілограма (з кістками.)
  • Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Горошки чорного перцю - 1 Чайна ложка
  • Пучок кропу - 1 штука (невеликий.)
1. Можете використовувати яловичі реберця або ніжки. Промийте і порубати яловичину.

2. Викладіть в каструлю яловичину, залийте водою. Поставте на вогонь.

3. Як тільки вода закипить, зніміть піну, додайте ріпчастої цибулі, перцю. Зменшіть вогонь і варіть 8 годин на повільному вогні.

4. Перевіряйте бульйон, якщо він став липким, значить, готовий.

5. Шумівкою дістаньте м'ясо, відокремте м'ясо від кісток.

6. Бульйон поставте в сторону остигати.

7. Пропустіть яловичину разом з часником через м'ясорубку.

8. Підготуйте форми для холодцю.

9. Так само можете прикрасити холодець із яловичини вареної морквою, зеленим горошком і іншими овочами.

10. Складіть в форми м'ясо.

11. Залийте бульйоном.

12. Поставте в холодильник до повного застигання. Не менше 4 годин.

Подавайте зі свіжою зеленню.

Смачного.

Схожі рецепти