Рецепт Холодець з яловичини і курки фото

Холодець з яловичини і курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Холодець

Холодець з яловичини і курки може стати прикрасою вашого столу. Це дієтичне блюдо оцінять ті, хто стежить за своєю фігурою. Також його з апетитом їдять навіть діти!

Цікаво, як приготувати холодець із яловичини і курки, щоб гості просто ахнули від захвату? Читайте цей рецепт. Незважаючи на те, що готувати холодець досить довго, сам процес не віднімає багато сил. А результат варто і більшого!

  • Телячий хвіст - 1 штука
  • Рулька свиняча - 1 штука
  • Остов курки - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Імбир - 15 грам
  • Сіль - За смаком
холодець з яловичини і курки - фото крок 1
Насамперед підготуйте м'ясо. Вимийте його і складіть в каструлю. Залийте крижаною водою. Додайте цілий чищений цибулю, часник, імбир і сіль. Варіть холодець на невеликому вогні вісім годин, не менше. Бульйон яловичого холодцю матиме коричневий відтінок і насичений смак. Після того, як м'ясо звариться, процідіть бульйон і дістаньте всі кісточки з м'яса.
холодець з яловичини і курки - фото крок 2
Розкладіть м'ясо по піалках, додайте свіжий часник і імбир. Залийте процідженим бульйоном і поставте в холодильник застигати години на два-три мінімум.
холодець з яловичини і курки - фото крок 3
Якщо ви хочете, щоб холодець застиг швидше, додайте в бульйон трохи харчового желатину. На смак страви він ніяк не вплине. Готовий холодець подавайте з зеленню, а також з хріном і гірчицею. Смачного!

Схожі рецепти