Холодець з яловичини і курки
(покроковий рецепт з фото)
Холодець з яловичини і курки може стати прикрасою вашого столу. Це дієтичне блюдо оцінять ті, хто стежить за своєю фігурою. Також його з апетитом їдять навіть діти!
Цікаво, як приготувати холодець із яловичини і курки, щоб гості просто ахнули від захвату? Читайте цей рецепт. Незважаючи на те, що готувати холодець досить довго, сам процес не віднімає багато сил. А результат варто і більшого!
- Телячий хвіст - 1 штука
- Рулька свиняча - 1 штука
- Остов курки - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 1 штука
- Імбир - 15 грам
- Сіль - За смаком
Насамперед підготуйте м'ясо. Вимийте його і складіть в каструлю. Залийте крижаною водою. Додайте цілий чищений цибулю, часник, імбир і сіль. Варіть холодець на невеликому вогні вісім годин, не менше. Бульйон яловичого холодцю матиме коричневий відтінок і насичений смак. Після того, як м'ясо звариться, процідіть бульйон і дістаньте всі кісточки з м'яса.
Розкладіть м'ясо по піалках, додайте свіжий часник і імбир. Залийте процідженим бульйоном і поставте в холодильник застигати години на два-три мінімум.
Якщо ви хочете, щоб холодець застиг швидше, додайте в бульйон трохи харчового желатину. На смак страви він ніяк не вплине. Готовий холодець подавайте з зеленню, а також з хріном і гірчицею. Смачного!