Рецепт Холодець з яловичини, свинини і курки фото

Холодець з яловичини, свинини і курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Птах, Курка, Яловичина
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Холодець

Смачний і ситний холодець можна приготувати з яловичини, свинини і курки. Такий набір м'яса зробить блюдо ще більш святковим. Беріть на замітку мій рецепт!

Смачний м'ясний холодець - це улюблене блюдо в багатьох сім'ях. Приготуйте його з яловичини, свинини і курки - вийде відмінна холодна закуска. Завдяки свинячим ніжок і м'яса на кістці, бульйон відмінно застигає в холодильнику і страва виходить чудовим.

  • Яловичина - 250 грам (скелет)
  • Свинина - 250 грам (м'якоть)
  • Ноги свинячі - 1 штука
  • Курка - 250 штук (крила і ніжки)
  • Морквина - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Перець горошком - 3-4 штук
  • Вода - 2-2, 5 L
  • Сіль - За смаком
холодець з яловичини, свинини і курки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування холодцю з яловичини, свинини і курки.
холодець з яловичини, свинини і курки - фото крок 2
М'ясо промийте і залийте водою, поставте варитися на повільний вогонь.
холодець з яловичини, свинини і курки - фото крок 3
Після закипання води, зніміть піну ложкою, підсолити бульйон за смаком і варіть холодець на тихому вогні 2 годину. Потім додайте спеції (лавровий лист і перець горошком) і овочі. Морквину очистіть від шкірки, а цибуля добре промийте разом з шкіркою. Варіть холодець зі спеціями і овочами ще 1 годину до повної готовності м'яса, щоб воно повністю відходило від кісток. Лук в лушпинні додасть бульйону золотистий апетитний колір.
холодець з яловичини, свинини і курки - фото крок 4
Відокремте м'ясо від кісток, штам бульйону. Розкладіть м'ясо в контейнери або інші зручні ємності, залийте ароматним бульйоном. Поставте в холодильник на 3-4 години до повного застигання.
холодець з яловичини, свинини і курки - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти