Чебуреки з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Цей варіант чебуреків дуже зручний. У мене завжди під рукою в морозилці є упаковочка тесту. Розморожується воно дуже швидко, чебуреки з нього виходять не менш смачними, ніж з простого тесту.
Разморозьте для чебуреків упаковочку тесту. Розгорніть його. Видавіть склянкою кружальця і розкачайте їх. Наповніть фаршем чебуреки і обсмажте в гарячому маслі до золотої скоринки. Хай щастить!
- Тісто листкове бездрожевое - 0, 5 кілограма
- Фарш свинячо-яловичий - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло rafinirovannoe - 100 мілілітрів (для смаження)
Приготуйте продукти для рецепта. З 0, 5 кг тіста виходить 10-12 чебуреків.
Тісто звільніть від упаковки і залиште розморожувати при кімнатній температурі.
Поріжте очищену цибулю максимально дрібно.
Змішайте свинячо-яловичий фарш з цибулею і сіллю, додайте перцю меленого. Перемішайте фарш.
Тісто розкачати не великими кружечками. Щоб вийшли такі кружечки, я спочатку видавила їх склянкою.
Покладіть столову ложку фаршу на одну половинку тіста, розподіліть його рівномірно .
Накрийте другою половинкою тесту і вилочкою притисніть край. Також вступите з іншим тестом і фаршем.
Розігрійте добре на сковороді рослинне масло. Викладіть чебуреки і смажте до красивої золотистої скоринки.
Чебуреки готові! Смачного!