Рецепт Чебуреки з листкового тіста фото

Чебуреки з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Фарш , Листкове тісто , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Захотілося чебуреків, а в будинку немає борошна, але є листкове тісто в морозилці? Значить у вас будуть смачні чебуреки з листкового тіста. Тільки їсти їх треба відразу після приготування, поки вони хрусткі.

Опис приготування:

Чебуреки з листкового тіста виходять смачними, повітряними і хрусткими, але дуже багато жиру вбирають при смаженні. І ще одне: насолоджуватися такими чебуреками треба практично відразу після смаження, інакше вони швидко розмокають і тісто вже не буде таким хрустким. Отже, розповідаю, як приготувати чебуреки з листкового тіста.

  • Тісто листкове - 500 грам (бездрожжевое)
  • Фарш м'ясний - 300-400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (велика)
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Приправа для м'яса - 0, 5 чайних ложки (без солі)
  • Рослинна олія - 100-150 мілілітрів
чебуреки з листкового тіста - фото крок 1
В першу чергу розморозимо листкове тісто.
чебуреки з листкового тіста - фото крок 2
Очистимо і дрібно нарізаємо цибулю.
чебуреки з листкового тіста - фото крок 3
Я відразу додаю всі спеції і сіль до цибулі, перемішую його зі спеціями.
чебуреки з листкового тіста - фото крок 4
Додамо до цибулі фарш.
чебуреки з листкового тіста - фото крок 5
І ретельно перемішати. До цього фаршу я воду не додаю, інакше чебуреки будуть дуже мокрими.
чебуреки з листкового тіста - фото крок 6
Тісто розморозити, викладаємо три пластинки одна на іншу і звертаємо їх.
чебуреки з листкового тіста - фото крок 7
Ось такий рулончик тесту у нас вийде.
чебуреки з листкового тіста - фото крок 8
Нарізаємо рулончик на 6-7 шайбочек. Такі ж маніпуляції проводимо і з рештою тестом.
чебуреки з листкового тіста - фото крок 9
Розкачуємо шматочок тесту в корж товщиною приблизно 2-3 мм. Викладаємо на одну половину коржі фарш, розподіляємо його рівним шаром.
чебуреки з листкового тіста - фото крок 10
Накриваємо другою половиною коржа, защипуємо краю і для надійності пройдемося по краю виделкою. До того ж, так буде гарніше.
чебуреки з листкового тіста - фото крок 11
На середньому вогні нагріваємо сковороду з невеликою кількістю масла, викладаємо чебуреки.
чебуреки з листкового тіста - фото крок 12
Обсмажуємо з двох сторін до красивого рум'яного кольору.
чебуреки з листкового тіста - фото крок 13
І насолоджуємося

Схожі рецепти