Рецепт Чебуреки з заварного тіста з горілкою фото

Чебуреки з заварного тіста з горілкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш, Заварне тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На полуденок
Випічка

Тонке тісто і багато соковитої смачної начинки! хочете дізнатися, як приготувати чебуреки з заварного тіста з горілкою? Тоді обов'язково прочитайте цей рецепт! Просто і дуже смачно!

Багато хто любить чебуреки, але не всі знають як приготувати їх вдома. За цим рецептом тісто виходить еластичним, розкочується тонко і не рветься. Що, між іншим, дуже важливо! Сік начинки не випливає при смаженні, а фаршу ви сміливо можете покласти куди більше, ніж в покупних чебуреках.

  • Борошно - 4 склянки
  • Вода гаряча - 300 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Горілка - 1 Ст. Ложка
  • Фарш - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Вода крижана - 150 мілілітрів
чебуреки з заварного тіста з горілкою - фото крок 1
Приготуйте заварне тісто. Влийте в 1 склянка борошна 1 стакан дуже гарячої води (майже окріп), ретельно перемішайте.
чебуреки з заварного тіста з горілкою - фото крок 2
У борошно додайте 1 яйце, сіль, цукор, рослинна олія, горілку, воду, що залишилася і заварне тісто.
чебуреки з заварного тіста з горілкою - фото крок 3
Замісити еластичне тісто, накрийте його харчовою плівкою, щоб не завітриться.
чебуреки з заварного тіста з горілкою - фото крок 4
У фарш додайте подрібнену цибулю, крижану воду, сіль і перець за смаком.
чебуреки з заварного тіста з горілкою - фото крок 5
Тісто потім потрібно розділити на 3 частини. Кожну розкачати в ковбаску і поріжемо на 6 рівних шматочків. З кожного розкачати тонкий корж.
чебуреки з заварного тіста з горілкою - фото крок 6
Покладіть столову ложку фаршу на одну половину коржі, прикрийте другою половинкою. Гарненько притисніть краю чебурека за допомогою виделки.
чебуреки з заварного тіста з горілкою - фото крок 7
Смажте чебуреки на розігрітій олії на середньому вогні з кожного боку до рум'яної скоринки. Готові чебуреки викладіть на паперові серветки, щоб прибрати зайве масло.
чебуреки з заварного тіста з горілкою - фото крок 8
Подавати готові чебуреки потрібно гарячими!
чебуреки з заварного тіста з горілкою - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти