Чебуреки з заварного тіста з горілкою
(покроковий рецепт з фото)
Тонке тісто і багато соковитої смачної начинки! хочете дізнатися, як приготувати чебуреки з заварного тіста з горілкою? Тоді обов'язково прочитайте цей рецепт! Просто і дуже смачно!
Багато хто любить чебуреки, але не всі знають як приготувати їх вдома. За цим рецептом тісто виходить еластичним, розкочується тонко і не рветься. Що, між іншим, дуже важливо! Сік начинки не випливає при смаженні, а фаршу ви сміливо можете покласти куди більше, ніж в покупних чебуреках.
- Борошно - 4 склянки
- Вода гаряча - 300 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Горілка - 1 Ст. Ложка
- Фарш - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вода крижана - 150 мілілітрів
Приготуйте заварне тісто. Влийте в 1 склянка борошна 1 стакан дуже гарячої води (майже окріп), ретельно перемішайте.
У борошно додайте 1 яйце, сіль, цукор, рослинна олія, горілку, воду, що залишилася і заварне тісто.
Замісити еластичне тісто, накрийте його харчовою плівкою, щоб не завітриться.
У фарш додайте подрібнену цибулю, крижану воду, сіль і перець за смаком.
Тісто потім потрібно розділити на 3 частини. Кожну розкачати в ковбаску і поріжемо на 6 рівних шматочків. З кожного розкачати тонкий корж.
Покладіть столову ложку фаршу на одну половину коржі, прикрийте другою половинкою. Гарненько притисніть краю чебурека за допомогою виделки.
Смажте чебуреки на розігрітій олії на середньому вогні з кожного боку до рум'яної скоринки. Готові чебуреки викладіть на паперові серветки, щоб прибрати зайве масло.
Подавати готові чебуреки потрібно гарячими!
Смачного!