Млинці з заварного тіста
(покроковий рецепт з фото)
Важко знайти людину, яка б не любила млинці, згодні? Рецептів існує чимало, я ж хочу запропонувати вам на замітку один нескладний, але дуже класний. Запам'ятовуйте і обов'язково повторіть!
Хочу показати вам, як приготувати млинці з заварного тесту на кефірі. Рецепт нескладний, а ось результат - приголомшливий! Млинці виходять тоненькими, дуже м'якими, відмінно знімаються зі сковороди. Їх можна подавати до столу як з сиропом, згущеним молоком або сметаною, так і з начинкою з сиру або фруктів, наприклад. Відмінний сніданок або десерт до чаю!
- Кефір - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Вода - 3/4 склянки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль і сода - 1 щіпка
1. Цукор збийте з яйцем і дрібкою солі в глибокій мисочці.
2. Влийте половину кефіру, перемішайте.
3. Додайте просіяне борошно.
4. Влийте другу половину кефіру і збийте до однорідності. Такий заміс допоможе зробити тісто без грудочок.
5. Воду доведіть до кипіння, всипте туди соду, перемішайте і влийте тонкою цівкою в тісто, постійно перемішуючи.
6. Додайте рослинне масло. Усе, Testo майже.
7. Наливайте тісто невеликими порціями на добре розігріту сковороду і смажте млинці з двох сторін до рум'яної.
Смачного!
Смачного!