Рецепт Булочки з заварного тіста фото

Булочки з заварного тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Молочні продукти, Вершки, Заварне тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет
Випічка, Булочки

Булочки з заварного тіста готуються близько 1, 5 годину. Ще їх називають заварними тістечками і начиняють вершками, джемом або вареним згущеним молоком.


Заварне тісто за цим рецептом виходить дуже повітряним і швидко випікається. Готувати булочки з заварного тіста в домашніх умовах одне задоволення! Начиняти їх можна джемом, згущеним молоком, вершками і навіть солоною начинкою (наприклад, сиром, грибами, куркою або комбінованими продуктами).

  • Маргарин - 125 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Борошно - 1 Склянка
  • Вершки - За смаком
булочки з заварного тіста - фото крок 1
1. Заварне тісто готується традиційним способом: rastaplïvaem (але не кип'ятимо! ) маргарин.
булочки з заварного тіста - фото крок 2
2. Потім вливаємо воду і доводимо до кипіння, після чого всипаємо борошно - і знімаємо з вогню. Швидко замішуємо тісто за допомогою дерев'яної лопатки.
булочки з заварного тіста - фото крок 3
3. Даємо тісту трохи охолонути. Vbivaem яйця, після чого знову замішуємо тісто. Можна поставити його на водяну баню. Сіль і цукор я додаю до смаку (в ще рідкісне тісто).
булочки з заварного тіста - фото крок 4
4. Тепер викладаємо за допомогою ложки або кухонного шприца тісто на деко (змастіть його попередньо маслом і застеліть пергаментом).
булочки з заварного тіста - фото крок 5
5. Запікаємо до рум'яної скоринки в розігрітій до 190 градусів духовці.
булочки з заварного тіста - фото крок 6
6. Коли булочки будуть готові, даємо їм трохи охолонути і начиняє вершками або будь-який інший начинкою.
булочки з заварного тіста - фото крок 7
7. Я люблю змащувати булочки яйцем і посипати кунжутом. Їх також можна посипати цукровою пудрою, ядрами соняшнику або гарбуза і маком.
булочки з заварного тіста - фото крок 8
8. Подавайте булочки з заварного тесту на великому блюді. Вони дуже повітряні і смачні.

Схожі рецепти