Рецепт Сирні булочки з заварного тіста фото

Сирні булочки з заварного тіста
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир, Заварне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок, Ситний сніданок
Випічка, Булочки

Сирні булочки з заварного тіста (або Гужеро) подають до супів і бульйонів, як закуску до вина або до вашої ранкової чашки кави. Гужеро виходять «на один укус», а рука так і тягнеться за наступним.


Візьміть собі на замітку, як приготувати сирні булочки з заварного тіста. В залежності від того, який використовуєте сир, з таким смаком і будуть ваші сирні булочки. Хочете яскраво виражений смак - беріть пармезан. Я вважаю за краще сир "російський" - економно і смачно, також можна додати паприку або часник.

  • Вода - 125 мілілітрів
  • Олія - 50 грам
  • Борошно - 75 грам
  • Сир твердий - 75 грам
  • Паприка - 1 Чайна ложка
сирні булочки з заварного тіста - фото крок 1
Покладіть масло в сотейник з водою, доведіть його до кипіння. Зніміть з вогню, додайте борошно і замісіть тісто в м'який клубок.
сирні булочки з заварного тіста - фото крок 2
Трохи остудіть і додайте 1 яйце, перемішайте, потім додайте друге яйце і знову перемішайте.
сирні булочки з заварного тіста - фото крок 3
Додайте паприку і тертий на дрібній тертці сир, добре перемішайте. Для вираженого смаку на цьому етапі можете додати часник.
сирні булочки з заварного тіста - фото крок 4
Розкладіть тісто на силіконовий килимок або пергамент за допомогою кондитерського шприца або чайної ложки. Запікайте сирні булочки в розігрітій до 220 градусів духовці 20-25 хвилин.
сирні булочки з заварного тіста - фото крок 5
Остудіть булочки в духовці, відкривши дверцята. Гужеро можна подавати як теплими, так і холодними. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти