Суп з гречкою без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
В пост або для тих, хто влаштовує розвантажувальний день, такий супчик найвдаліший в раціоні. Варити його просто. Дивимося рецепт.
Зваріть простий суп з гречкою, грибами, картоплею, цибулею, морквою і спеціями. Суп виходить густий і ароматний. Незважаючи на те, що в ньому відсутня м'ясо, супчик - дуже ситний. Відмінний вибір в пост!
- Гречана крупа - 60 грам
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Печериці - 100 грам
- Вода - 2 L
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія для смаження - За смаком
Картоплю очистити і нарізати кубиком.
Промийте гречку і залийте картоплю з гречкою окропом. Поставте на вогонь і варіть 5 хвилин.
Моркву і цибулю нарізаємо за вашим вибором. Можна використовувати комбайн, терку, нарізати руками.
Обсмажте на олії цибулю, додайте моркву, гриби.
У киплячий суп додаємо зажарку. Варимо ще 5 хвилин. Додаємо сіль, спеції за смаком. Доводимо суп до готовності. Всі овочі повинні встигнути приготуватися. Вимикаємо.
Подаємо до столу гарячим. Дуже смачно такий суп з підсушеним в духовці білим або чорним хлібом. Хліб можна натерти часником.