Десерт з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами смачним і швидким рецептом, як приготувати десерт з листкового дріжджового тіста та вишень. Такий татен можна приготувати і з яблук або груш, буде не менш смачно.
Розповім і покажу, як приготувати десерт з листкового дріжджового тіста. Це чудове просто ласощі, яке можна готувати на швидку руку до приходу гостей або просто улюбленим родичам. Смачно і швидко - запорука успіху!
- Листкове бездріжджове тісто - 250 грам
- Вишня - 300 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 4 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні продукти для десерту. Тісто дістаньте з упаковки, дайте йому розморозитися при кімнатній температурі.
З вишень вийняти кісточки, відкиньте їх на сито, щоб стік зайвий сік.
На сковороді розтопіть вершкове масло з цукром і, помішуючи, приготуйте світлу карамель.
Додайте до карамелі вишні, постійно помішуючи, обсмажте їх. Трек karamelyyu, якщо її пережарити, то з вишнями з'єднати буде складно. Все це потрібно робити на повільному вогні.
Візьміть порційні формочки, виріжте тісто по діаметру трохи більше, ніж форма. Обов'язково вилочкою зробіть проколи, щоб тісто під час випікання не роздувається.
Розкладіть вишні за формами. Увімкніть духовку прогріватися на 230 градусів.
Накрийте тісто ягодами так, як на фото. Як би "подоткніте" його як ковдру. Поставте формочки в духовку на 12-15 хвилин.
Десерт готовий. Не поспішайте витягати його з формочок, дайте йому трохи охолонути. Потім накрийте блюдечками і переверніть.