Рецепт Десерт з листкового дріжджового тіста фото

Десерт з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл
Десерти

Хочу поділитися з вами смачним і швидким рецептом, як приготувати десерт з листкового дріжджового тіста та вишень. Такий татен можна приготувати і з яблук або груш, буде не менш смачно.

Розповім і покажу, як приготувати десерт з листкового дріжджового тіста. Це чудове просто ласощі, яке можна готувати на швидку руку до приходу гостей або просто улюбленим родичам. Смачно і швидко - запорука успіху!

  • Листкове бездріжджове тісто - 250 грам
  • Вишня - 300 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
десерт з листкового дріжджового тіста - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти для десерту. Тісто дістаньте з упаковки, дайте йому розморозитися при кімнатній температурі.
десерт з листкового дріжджового тіста - фото крок 2
З вишень вийняти кісточки, відкиньте їх на сито, щоб стік зайвий сік.
десерт з листкового дріжджового тіста - фото крок 3
На сковороді розтопіть вершкове масло з цукром і, помішуючи, приготуйте світлу карамель.
десерт з листкового дріжджового тіста - фото крок 4
Додайте до карамелі вишні, постійно помішуючи, обсмажте їх. Трек karamelyyu, якщо її пережарити, то з вишнями з'єднати буде складно. Все це потрібно робити на повільному вогні.
десерт з листкового дріжджового тіста - фото крок 5
Візьміть порційні формочки, виріжте тісто по діаметру трохи більше, ніж форма. Обов'язково вилочкою зробіть проколи, щоб тісто під час випікання не роздувається.
десерт з листкового дріжджового тіста - фото крок 6
Розкладіть вишні за формами. Увімкніть духовку прогріватися на 230 градусів.
десерт з листкового дріжджового тіста - фото крок 7
Накрийте тісто ягодами так, як на фото. Як би "подоткніте" його як ковдру. Поставте формочки в духовку на 12-15 хвилин.
десерт з листкового дріжджового тіста - фото крок 8
Десерт готовий. Не поспішайте витягати його з формочок, дайте йому трохи охолонути. Потім накрийте блюдечками і переверніть.

Схожі рецепти