Булочки з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Любителям швидкої випічки сподобається ще один рецепт - булочки з листкового дріжджового тіста з копченою куркою. Крім того, що готуються вони неймовірно швидко, вони просто неймовірно смачні!
Покупне листкове тісто надає просто нескінченні можливості в приготуванні солодкої і несолодкої випічки. З нього можна готувати пироги, печиво, піцу, тістечка і багато-багато іншого. Перед вами рецепт, як приготувати булочки з листкового дріжджового тіста. В якості начинки будемо використовувати копчену курку, але можна взяти все, що завгодно: відварне м'ясо, овочі, фрукти і т.Д.
- Тісто - 200 грам (слоеное бездрожжевое)
- Копчений окіст - 1 штука
- Яйце - 1 штука
Підготуйте всі інгредієнти. Для булочок з листкового дріжджового тіста візьміть 1 прямокутний лист готового тіста, необхідно розморозити його.
Копчене м'ясо відокремте від кістки і подрібніть, прибравши шкурку.
На лист тіста рівномірно розкладіть м'ясо.
Загорніть тісто в рулет, край закріпіть, щоб він не розвернувся.
Розріжте рулет навпіл гострим широким ножем. Поставте отримані булочки вертикально, злегка пріплюсніте вниз. Змастіть збитим яйцем і відправляйте запікатися на 25 хвилин в розігріту духовку. Якщо ставите в холодну духовку, то на запікання піде 35 хвилин.
Готові булочки з листкового дріжджового тіста з копченою куркою перекладіть на тарілку, прикрасьте гілочкою петрушки і подавайте до столу. Такі булочки чудово підійдуть до ранкового чаю і чудово замінять бутерброд. Ними також можна перекусити вдень вдома або в дорозі.