Бантики з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную за Січані хвилини приготувати дуже легке і швидке ласощі! Можна приготувати такі бантики з дітьми і з ними ж їх і з'їсти! А з'їдаються вони, повірте, на раз, два, три!
Подивіться, як приготувати такі красиві бантики з листкового дріжджового тіста! Для цього вам знадобиться готове листкове тісто, цукрова пудра, маленькі помічники і 10 хвилин вашого часу. А поки бантики випікаються в духовці, ви можете прибрати розсіяну по кухні і з носиків ваших малюків борошно. Готуйте з задоволенням!
- Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
Присипте робочу поверхню борошном, викладіть на неї тісто з морозильника, необхідно розморозити його.
Розкачайте в пласт товщиною 5мм. Розріжте на смужки шириною 2 см, потім на прямокутники - 5см.
Збийте яйце, змастіть їм прямокутники посередині.
Розігрійте духовку до 180С. Загорніть смужку в центрі два рази, злегка притисніть і викладіть бантик на деко, застелений силіконовим килимком або пергаментом.
Випікайте бантики 15 хвилин до рум'янцю.
Випікайте бантики 15 хвилин до рум'янцю.
Трохи остудіть і посипте їх цукровою пудрою. При бажанні в цукрову пудру можна додати трохи кориці. Смачного! Бантики просто тануть у роті!