Рецепт Бантики з листкового дріжджового тіста фото

Бантики з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку
Випічка , Листкові торти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Пропоную за Січані хвилини приготувати дуже легке і швидке ласощі! Можна приготувати такі бантики з дітьми і з ними ж їх і з'їсти! А з'їдаються вони, повірте, на раз, два, три!

Опис приготування:

Подивіться, як приготувати такі красиві бантики з листкового дріжджового тіста! Для цього вам знадобиться готове листкове тісто, цукрова пудра, маленькі помічники і 10 хвилин вашого часу. А поки бантики випікаються в духовці, ви можете прибрати розсіяну по кухні і з носиків ваших малюків борошно. Готуйте з задоволенням!

  • Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
бантики з листкового дріжджового тіста - фото крок 1
Присипте робочу поверхню борошном, викладіть на неї тісто з морозильника, необхідно розморозити його.
бантики з листкового дріжджового тіста - фото крок 2
Розкачайте в пласт товщиною 5мм. Розріжте на смужки шириною 2 см, потім на прямокутники - 5см.
бантики з листкового дріжджового тіста - фото крок 3
Збийте яйце, змастіть їм прямокутники посередині.
бантики з листкового дріжджового тіста - фото крок 4
Розігрійте духовку до 180С. Загорніть смужку в центрі два рази, злегка притисніть і викладіть бантик на деко, застелений силіконовим килимком або пергаментом.
Випікайте бантики 15 хвилин до рум'янцю.
бантики з листкового дріжджового тіста - фото крок 5
Трохи остудіть і посипте їх цукровою пудрою. При бажанні в цукрову пудру можна додати трохи кориці. Смачного! Бантики просто тануть у роті!

Схожі рецепти