Бантики з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас під рукою виявилося готове листкове тісто і ви роздумуєте, що б такого приготувати до чаю на швидку руку, то зробіть бантики з листкового тіста. Готувати їх дуже просто.
Хочете приготувати найпростішу випічку? Тоді вам необхідно готове тісто. Дізнайтеся з цього рецепта, як приготувати бантики з листкового тіста, і заощадити свої дорогоцінні час і сили.
- Тісто листкове - 500 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Тісто дістаньте з морозильної камери і розморозити. Розкачайте його і наріжте на однакові прямокутники.
Потім кожен з прямокутників поверніть за годинниковою стрілкою, притримуючи у середини. Таким чином у вас вийдуть шматочки листкового тіста у вигляді симпатичних бантиків.
Насипте в піалку цукор. Кожен бантик занурте спочатку в масло, а потім - в цукор з одного боку.
Викладіть бантики на деко, застелений папером для запікання. Викладаємо на нього бантики стороною, яка без цукру. Запікайте бантики при температурі 180 градусів 10-15 хвилин.