Суп з мисливськими ковбасками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт супу з мисливськими ковбасками і сиром, впевнена, входить в щоденне меню не тільки моєї родини, але і багатьох інших. Але сьогодні я вирішила знову нагадати про це рецепті.
Сирний суп з мисливськими ковбасками - справжня палочка-виручалочка, якщо ви хочете приготувати швидкий і смачний обід, але обмежені в часі і продуктах. Цей суп готується дуже швидко, оскільки не потрібно довго варити бульйон, для нього потрібно мінімум продуктів, які практично завжди можна знайти в холодильнику. Навіть, якщо ви захочете купити продуктів спеціально для цього супу, щось не витратите дуже багато грошей, але ж це теж дуже важливо, чи не так? Що ж, давайте приступати до приготування цього смачного супу!
- Картопля - 3-5 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сир плавлений - 200 грам
- Ковбаски копчені - 150-200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Всі овочі очистіть і промийте. Я буду варити суп в каструлі об'ємом 3, 5 L, тому відразу набираю води приблизно 2/3 обсягу каструлі і ставлю на вогонь.
Картопля поріжте на невеликі шматочки і відправте в киплячу воду.
Цибуля поріжте дрібними шматочками. Морква в це раз я буду використовувати заморожену, натерту на дрібній тертці. Часник дрібно порубати.
Розігрійте рослинне масло в сковороді. Спочатку відправте в нього часник, як тільки він почне віддавати свій аромат, додайте цибулю і моркву. Пасеруйте кілька хвилин.
Потім відправте в сковороду нарізані невеликими шматочками ковбаски, злегка обсмажте. Надішліть отриману зажарку в каструлю. Додати сіль за смаком, додайте перець, лавровий лист і інші спеції за смаком.
Плавлені сирки наріжте невеликими кубиками, щоб вони швидше розплавилися в супі.
Надішліть плавлений сир в суп, помішуйте до повного розчинення сиру. Якщо сир якісний, то розплавиться досить швидко.
Ще раз спробуйте на сіль, якщо потрібно, Dosso. Дрібно наріжте зелень (у мене суміш петрушки і кропу) і відправте в суп. Зніміть каструлю з вогню і дайте настоятися супу хвилин 10.
Смачного!