Томатний суп з мисливськими ковбасками і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Яскравий, ароматний і насичений суп наповнить ваш організм енергіей.Такой суп напевно сподобається чоловікам: він дуже ситний, густий і гострий. Жінкам сподобається теж, адже готується він швидко і легко.
Ось чому мені подобається цей суп, так це тим, що готується він дуже швидко, виходить ситним, смачним і зігріваючим. Тому і готую я його зазвичай в холодну пору року. Хочете дізнатися, як приготувати томатний суп з мисливськими ковбасками і квасолею? Тоді уважно читайте рецепт!
- Мисливські ковбаски - 300 грам
- Квасоля консервована - 400 грам (в томатному соусі)
- Помідори консервовані - 400 грам (у власному соку)
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Перець чилі - 1 щіпка (за смаком)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Зелень свіжа - 20 грам
- Сухі трави - 0, 5 чайних ложки (базилік, відрижка, прованські або італійські трави)
1
Чистим картошку, миємо й нарізаємо її кубиками.
2
Ставимо на вогонь каструлю з водою. Води наливаємо приблизно 1.5 L, і додаємо картоплю. Варимо до готовності.
3
Чистимо цибулю та моркву. Моркву натираємо на тертці, цибулю нарізаємо кубиками.
4
Обсмажуємо цибулю з морквою до м'якості моркви.
5
Якщо у ковбасок жорстка шкірка, краще її зняти. Ковбаски нарізаємо на шматочки і додаємо на сковороду, обсмажуємо хвилини 2.
6
Додаємо томатну пасту, смажимо ще хвилинку, не забуваємо помішувати.
7
Помідори у власному соку подрібнюємо і додаємо до овочів, доводимо до кипіння.
8
Картопля вже зварилася, відправляємо в каструлю консервовану квасолю разом з соусом, додаємо весь вміст сковороди і спеції. Якщо суп занадто густий, додайте трохи води.
9
Даємо супу покипіти хвилини 3, пробуємо на сіль. Якщо суп вийшов кислуватим, можна додати трішки цукру.
10
Наливаємо суп в тарілки, додаємо зелень і насолоджуємося смаком!