Гороховий суп з мисливськими ковбасками
(покроковий рецепт з фото)
Іноді гороховий суп можна приготувати без занадто дорогих продуктів, а смак копчення супу додадуть звичайні мисливські ковбаски.
Основний час приготування "з'їсть" горох, в іншому ж - все дуже просто і швидко. Дивимося рецепт.
- Горох - 1, 5 склянки
- Вода - 2 L
- Картопля - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Мисливські ковбаски - 2 штуки
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Моркву і цибулю подрібнити. Можна нарізати або натерти на тертку.
Горох замочити на 2 години в воді.
Горох перекласти в каструлю, залити водою і варити 1 час. Нарізати мисливські ковбаски великими кільцями.
Картоплю очистити і нарізати.
На рослинному маслі обсмажити спочатку цибулю, потім морква. Довести до готовності. Вимкнути.
К гороху (він повинен стати м'яким) додати картоплю. Варити 10 хвилин. Потім додати зажарку і нарізані ковбаски.
Варити близько 30 хвилин. Додати сіль і спеції. Довести до смаку і вимкнути.