М'ясо зі сметаною в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ви потребуєте в хороших рецептах для вашої нової мультиварки? Зверніть увагу на цей, на перший погляд, простий рецепт! М'ясо з чорносливом, морквою і цибулею, тушковане в сметані!
Перед вами класичний рецепт приготування м'яса зі сметаною в мультиварці. Дуже гарне блюдо виходить, завдяки наявності чорносливу і моркви - м'ясо набуває особливої нотку пікантності. Тушковане в сметані з овочами - так і тане в роті. Удачі в приготуванні!
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Крем - 200 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Чорнослив - 50 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком

У чашу мультиварки влийте рослинне масло, додайте дрібно порізану цибулю і обсмажте його.

Тепер кладемо м'ясо, присипане приправою.

Зверху присипаємо натертої на тертці морквою. Солимо і готуємо в режимі "випічка" 40 хвилин.

Після сигналу, ретельно перемішуємо і додаємо порізаний чорнослив.

Сметану змішуємо з борошном і додаємо до м'яса.

Перемішуємо і готуємо ще годину в режимі "гасіння" .

Смачного!