Яловичина зі сметаною в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ця ніжна яловичина просто тане в роті! Вона відмінно поєднується з будь-яким гарніром, а готувати її простіше простого, особливо в мультиварці!
Не знаю, що приготувати сьогодні на вечерю? ! Тоді я допоможу вам і розповім, як зробити чудову яловичину зі сметаною в мультиварці. Це безпрограшний варіант, тому що таке ніжне і соковите мяско, безсумнівно, всім сподобається, плюс до нього підходить абсолютно будь-який гарнір. Ну а якщо у вас є мультиварка, то ви вже знаєте, що готувати з неї м'ясо - це суцільне задоволення, тому що всю роботу робить розумна техніка, а результат виходить просто приголомшливий. Так що смачна ідея для сьогоднішнього вечора вже є, залишилося тільки ознайомитися з цим простим рецептом яловичини зі сметаною в мультиварці, і пів справи зроблено.
- Яловичина - 600 грам
- Крем - 1 Склянка
- Кетчуп - 0, 5 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
![яловичина зі сметаною в мультиварці - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/govyadina_so_smetanoi_v_multivarke-100358.webp)
Яловичину промиваємо під холодною водою і даємо їй трохи обсохнути. Потім нарізаємо м'ясо на невеликі шматки зі стороною близько 2 сантиметрів.
![яловичина зі сметаною в мультиварці - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/govyadina_so_smetanoi_v_multivarke-100359.webp)
Морква трьом на крупній тертці, а ріпчаста цибуля нарізаємо півкільцями.
![яловичина зі сметаною в мультиварці - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/govyadina_so_smetanoi_v_multivarke-100360.webp)
У чашу мультиварки наливаємо трохи рослинного масла, включаємо режим "випічка" і час 30 хвилин. Обсмажуємо м'ясо в мультиварці 7-10 хвилин, потім додаємо овочі і смажимо все ще хвилин 5.
![яловичина зі сметаною в мультиварці - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/govyadina_so_smetanoi_v_multivarke-100361.webp)
Сметану змішуємо з кетчупом, солимо і заправляємо спеціями, додаємо трохи води.
![яловичина зі сметаною в мультиварці - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/govyadina_so_smetanoi_v_multivarke-100362.webp)
Приготований соус переливаємо до обсмаженою овочам і м'ясу, закриваємо кришку, встановлюємо режим "гасіння" і готуємо протягом години. Готову страву подаємо з будь-яким гарніром на ваш вибір. Смачного!