Рецепт Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon) фото

Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Яловичина тушкована в червоному вині з Беконом, грибами і цибулею. Французька кухня.

Опис приготування:

1. Нарізати Бекон на невеликі смужки. Відварити Бекон в воді протягом 10 хвилин, на повільному вогні. Podsushity.

2. Обсмажити Бекон у важкій сковороді з товстим дном, додавши оливкового масла, на середньому вогні протягом 2 або 3 хвилин. Видалити Бекон з сковороди.

3. Порізати яловичину великими шматками. Використовуючи ту ж сковороду, підсмажити м'ясо до коричневого кольору. Перекласти яловичину з сковороди.

4. Кинути в сковороду цибулю, морква, селера. Обсмажувати овочі протягом 2-3 хвилин. Потім перекласти зі сковороди, слив зайвий жир.

5. Змішати в невеликій мисці масло і борошно, щоб зробити пасту.

6. Повернути м'ясо, овочі і Бекон назад в сковорідку. Посолити, поперчити. Додати в м'ясо суміш борошна і масла. Готувати протягом 3 або 4 хвилин, час від часу помішуючи.

7. Змішати вино з бульйоном, залити в овочі і м'ясо так, щоб рідина покрила всі інгредієнти. Додати цибулю, часник і трави. Довести до кипіння.

8. Накрити кришкою. Гасити на повільному вогні близько 3 годин. Перевірити готовність м'яса, а потім зняти з вогню.

9. Підсмажити гриби у вершковому маслі, перекласти їх на Бет Бургіньона. Прикрасити петрушкою.

Блюдо традиційно подається з відвареною картоплею.

  • Яловичина - 1, 8 кілограма (плече)
  • Бекон - 180 грам
  • Морква - 4 штуки (очистити і нарізати)
  • Цибулина - 1 штука (нарізати)
  • Гриби - 450 грам (нарізати)
  • Стебло селери - 2 штуки (нарізати)
  • Пляшка Бургундського молодого вина - 1 штука
  • Борошно - 30 грам
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Пучок петрушки - 1 штука
  • Гілочка чебрецю - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик (розчавити)
  • Білі частини зеленої цибулі - 18 штук (невеликі)
  • Сіль і перець - - За смаком
1. Нарізати Бекон на невеликі смужки. Відварити Бекон в воді протягом 10 хвилин, на повільному вогні. Podsushity.

2. Обсмажити Бекон у важкій сковороді з товстим дном, додавши оливкового масла, на середньому вогні протягом 2 або 3 хвилин. Видалити Бекон з сковороди.

3. Порізати яловичину великими шматками. Використовуючи ту ж сковороду, підсмажити м'ясо до коричневого кольору. Перекласти яловичину з сковороди.

4. Кинути в сковороду цибулю, морква, селера. Обсмажувати овочі протягом 2-3 хвилин. Потім перекласти зі сковороди, слив зайвий жир.

5. Змішати в невеликій мисці масло і борошно, щоб зробити пасту.

6. Повернути м'ясо, овочі і Бекон назад в сковорідку. Посолити, поперчити. Додати в м'ясо суміш борошна і масла. Готувати протягом 3 або 4 хвилин, час від часу помішуючи.

7. Змішати вино з бульйоном, залити в овочі і м'ясо так, щоб рідина покрила всі інгредієнти. Додати цибулю, часник і трави. Довести до кипіння.

8. Накрити кришкою. Гасити на повільному вогні близько 3 годин. Перевірити готовність м'яса, а потім зняти з вогню.

9. Підсмажити гриби у вершковому маслі, перекласти їх на Бет Бургіньона. Прикрасити петрушкою.

Блюдо традиційно подається з відвареною картоплею.

Схожі рецепти