Яловичина з помідорами тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам дуже вишуканий рецепт приготування яловичини з помідорами тушкованою. Помідори можна брати і свіжі, і в'ялені, все одно смак вийде чудовий, з італійськими нотками!
Звичайно, таку яловичину з помідорами тушковану кожен день готувати не стане ніхто, - адже поки весь список інгредієнтів у себе на кухні збереш, вже й не захочеться готувати! Та й це, повинна сказати, що я все ж зробила більш простий рецепт яловичини з помідорами тушкованою. В оригіналі замість меду додавали коричневий цукор, а замість гірчиці - вустерский соус. Але я думаю, наші господині в змозі знайти заміну кожному інгредієнту. Так що спробуйте і ви!
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1.5 склянки
- Вино червоне сухе - 1 Склянка
- Бульйон - 1 Склянка
- В'ялені помідори - 1 Склянка (або 4-5 свіжих)
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Яловичину ріжемо на шматочки. Цибулю ріжемо півкільцями. Прогріваємо рослинне масло в сотейнику або каструлі з товстими стінками, і обсмажити там цибулю і м'ясо до рум'яної скоринки.
2. Подачі води, вино, лавровий лист, борошно, мідь, гірчицю, бульйон і помідори. Солимо і перчимо до смаку. tusim 40 хвилин під кришкою на маленькому вогні.
3. Орієнтуємося по готовності м'яса. Дуже смачно, спробуйте!