Рецепт Яловичина з помідорами тушкована фото

Яловичина з помідорами тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви

Хочу запропонувати вам дуже вишуканий рецепт приготування яловичини з помідорами тушкованою. Помідори можна брати і свіжі, і в'ялені, все одно смак вийде чудовий, з італійськими нотками!

Звичайно, таку яловичину з помідорами тушковану кожен день готувати не стане ніхто, - адже поки весь список інгредієнтів у себе на кухні збереш, вже й не захочеться готувати! Та й це, повинна сказати, що я все ж зробила більш простий рецепт яловичини з помідорами тушкованою. В оригіналі замість меду додавали коричневий цукор, а замість гірчиці - вустерский соус. Але я думаю, наші господині в змозі знайти заміну кожному інгредієнту. Так що спробуйте і ви!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1.5 склянки
  • Вино червоне сухе - 1 Склянка
  • Бульйон - 1 Склянка
  • В'ялені помідори - 1 Склянка (або 4-5 свіжих)
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
яловичина з помідорами тушкована - фото крок 1
1. Яловичину ріжемо на шматочки. Цибулю ріжемо півкільцями. Прогріваємо рослинне масло в сотейнику або каструлі з товстими стінками, і обсмажити там цибулю і м'ясо до рум'яної скоринки.
яловичина з помідорами тушкована - фото крок 2
2. Подачі води, вино, лавровий лист, борошно, мідь, гірчицю, бульйон і помідори. Солимо і перчимо до смаку. tusim 40 хвилин під кришкою на маленькому вогні.
яловичина з помідорами тушкована - фото крок 3
3. Орієнтуємося по готовності м'яса. Дуже смачно, спробуйте!

Схожі рецепти