Яловичина з помідорами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Порадуйте свою сім'ю чимось простим і в той же час незвичайним. Ця страва відмінно урізноманітнює ваше щоденне меню. Приступимо до його приготування!
Готується блюдо зовсім нескладно. На маслі обсмажуються цибулю, перець і відварена картопля. До них додається м'ясо, а потім - і помідори з сиром. Дивіться детальний покроковий рецепт, як приготувати яловичину з помідорами і сиром, нижче.
- Картопля - 4-5 штук
- Яловичина - 500 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Сир - 70 грам
- Помідор - 1-2 штук
- Сіль, перець - За смаком
Картоплю відварити і порізати кубиками.
Розтопити вершкове масло на сковороді. Обсмажте на ньому дрібно нарізану цибулю. Додайте нарізаний болгарський перець і картоплю. Обсмажуйте разом кілька хвилин.
Яловичину нарізаємо дрібними кубиками і додаємо до овочів. Посолити і поперчити за смаком.
Гасити всі разом потрібно близько 30 хвилин. Якщо від овочів буде мало соку, то можна додати зовсім небагато води.
Викладіть наверх помідори і сир. Накрийте кришкою і готуйте на повільному вогні, поки сир не розплавиться.
Смачного!