Яловичина з кабачками і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина з кабачками і помідорами - це абсолютно геніальне блюдо, макарони, фаршировані м'ясом з кабачків-помідорною заливкою. Так смачно, що не відірватися!
Яловичина з кабачками і помідорами з даного рецептом готується досить довго. Але, повірте мені, це того варто! Для приготування цієї страви найкраще використовувати сотейник, казан або глибоку сковорідку з товстим дном. Якщо такого у Вас немає, то нічого страшного, можна використовувати каструлю, але тоді вийде ефект "варіння", я особисто не дуже люблю його, тому завжди використовую сотейник.
- Яловичина - 500 грам (бажано фарш)
- Макарони-черепашки або каннелоні - 1 штука (упаковка)
- Кабачок - 2 штуки
- Помідори - 7 штук
- Часник - 2 штуки
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Сіль, перець - - За смаком
М'ясо для цієї страви можна подрібнити по-різному. Наприклад, нарубати дрібними шматочками або ж перекрутити через м'ясорубку. Можна додати в фарш рубаний лук і, наприклад, подрібнену гарбуз.
Кабачок очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці.
Помідори також очищаємо від шкірки і натираємо на тертці.
Разом з'єднуємо помідори і кабачки. Солимо, перчим, перемішуємо і відставляємо в сторону. Овочі повинні виділити сік, якщо його мало, то потрібно буде додати трохи окропу.
Мушлі або каннелоні фаршируємо м'ясом і вкладаємо їх на дно глибокої сковорідки (бажано в сотейник).
Заливаємо макарони овочевою сумішшю і ставимо на самий сильний вогонь, доводимо до кипіння, потім знижуємо вогонь до мінімуму і готуємо під кришкою близько 25 хвилин. В кінці додаємо часник і лавровий лист.
Подаємо наше блюдо зі сметаною. Смачного!