Рецепт Яловичина з кабачками і помідорами фото

Яловичина з кабачками і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Помідор , Кабачок
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Яловичина з кабачками і помідорами - це абсолютно геніальне блюдо, макарони, фаршировані м'ясом з кабачків-помідорною заливкою. Так смачно, що не відірватися!

Опис приготування:

Яловичина з кабачками і помідорами з даного рецептом готується досить довго. Але, повірте мені, це того варто! Для приготування цієї страви найкраще використовувати сотейник, казан або глибоку сковорідку з товстим дном. Якщо такого у Вас немає, то нічого страшного, можна використовувати каструлю, але тоді вийде ефект"варіння" , я особисто не дуже люблю його, тому завжди використовую сотейник.


  • Яловичина - 500 грам (бажано фарш)
  • Макарони-черепашки або каннелоні - 1 штука (упаковка)
  • Кабачок - 2 штуки
  • Помідори - 7 штук
  • Часник - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Сіль, перець - - За смаком
яловичина з кабачками і помідорами - фото крок 1
М'ясо для цієї страви можна подрібнити по-різному. Наприклад, нарубати дрібними шматочками або ж перекрутити через м'ясорубку. Можна додати в фарш рубаний лук і, наприклад, подрібнену гарбуз.
яловичина з кабачками і помідорами - фото крок 2
Кабачок очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці.
яловичина з кабачками і помідорами - фото крок 3
Помідори також очищаємо від шкірки і натираємо на тертці.
яловичина з кабачками і помідорами - фото крок 4
Разом з'єднуємо помідори і кабачки. Солимо, перчим, перемішуємо і відставляємо в сторону. Овочі повинні виділити сік, якщо його мало, то потрібно буде додати трохи окропу.
яловичина з кабачками і помідорами - фото крок 5
Мушлі або каннелоні фаршируємо м'ясом і вкладаємо їх на дно глибокої сковорідки (бажано в сотейник).
яловичина з кабачками і помідорами - фото крок 6
Заливаємо макарони овочевою сумішшю і ставимо на самий сильний вогонь, доводимо до кипіння, потім знижуємо вогонь до мінімуму і готуємо під кришкою близько 25 хвилин. В кінці додаємо часник і лавровий лист.
яловичина з кабачками і помідорами - фото крок 7
Подаємо наше блюдо зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти