Рецепт Яловичина з кабачками в духовці фото

Яловичина з кабачками в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Кабачок
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Одного разу мені попався досить великий кабачок. Довго ламати голову як приготувати не довелося - звичайно ж, фарширувати його яловичиною і запекти в духовці. Рекомендую.

Приготувати в духовці ситні і апетитні кабачки, фаршировані яловичиною зовсім не складно. Підготуйте і обсмажте фарш, кабачок розріжте і видаліть насіння. Начините половинки кетчупом і фаршем, посипте тертим сиром і запікайте в духовці протягом години. Все дуже просто. Смачного!

  • Яловичина - 350 грам
  • Великий кабачок - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Кетчуп або томатний соус - 100 грам
  • Тертий сир - 150 грам
  • Сіль, перець - За смаком
яловичина з кабачками в духовці - фото крок 1
Пропустіть яловичину через м'ясорубку або візьміть готовий фарш. Змішайте його з дрібно порубаним луком і часником, сіль і poperčite. Обсмажте на сковороді протягом 10 хвилин. Розріжте кабачок уздовж і видаліть насіння і трохи м'якоті, щоб звільнити місце для начинки.
яловичина з кабачками в духовці - фото крок 2
Половину кетчупу рівномірно розподіліть по дну половинок, зверху викладіть фарш.
яловичина з кабачками в духовці - фото крок 3
Фарш повинен утворювати невелику гірку.
яловичина з кабачками в духовці - фото крок 4
Зверху змастіть кетчупом і посипте тертим сиром. Залиште приблизно половину сиру на потім.
яловичина з кабачками в духовці - фото крок 5
Надішліть кабачок в духовку на 1 час при 200 градусах. Для 5 хвилин до готовності посипте сиром, що залишився.

Схожі рецепти