Яловичина з кабачками в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Одного разу мені попався досить великий кабачок. Довго ламати голову як приготувати не довелося - звичайно ж, фарширувати його яловичиною і запекти в духовці. Рекомендую.
Приготувати в духовці ситні і апетитні кабачки, фаршировані яловичиною зовсім не складно. Підготуйте і обсмажте фарш, кабачок розріжте і видаліть насіння. Начините половинки кетчупом і фаршем, посипте тертим сиром і запікайте в духовці протягом години. Все дуже просто. Смачного!
- Яловичина - 350 грам
- Великий кабачок - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Кетчуп або томатний соус - 100 грам
- Тертий сир - 150 грам
- Сіль, перець - За смаком
Пропустіть яловичину через м'ясорубку або візьміть готовий фарш. Змішайте його з дрібно порубаним луком і часником, сіль і poperčite. Обсмажте на сковороді протягом 10 хвилин. Розріжте кабачок уздовж і видаліть насіння і трохи м'якоті, щоб звільнити місце для начинки.
Половину кетчупу рівномірно розподіліть по дну половинок, зверху викладіть фарш.
Фарш повинен утворювати невелику гірку.
Зверху змастіть кетчупом і посипте тертим сиром. Залиште приблизно половину сиру на потім.
Надішліть кабачок в духовку на 1 час при 200 градусах. Для 5 хвилин до готовності посипте сиром, що залишився.