Рецепт Яловичина з баклажанами і кабачками фото

Яловичина з баклажанами і кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
М'ясо, Овочі, Баклажан, Яловичина, Кабачок
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

У сезон овочів часто готую цю просту і ситну запіканку з м'яса і овочів. Виходить дуже смачно і служить відмінним обідом і вечерею. Спробуйте, вам сподобається.

Овочі з м'ясом відмінно поєднуються. А якщо це баклажани і кабачки з яловичиною - то і зовсім бенкет! Таке блюдо можна подати не тільки на обід або вечерю, але і з гордістю піднести на святковий стіл. Яловичину з баклажанами і кабачками рекомендую готувати восени, а період врожаю останніх.

Як приготувати яловичину з баклажанами і кабачками?

Приступаємо до приготування нашої запіканки:

1. Дрібно порубати цибулю і обсмажте на олії.

2. Пропустіть яловичину через м'ясорубку, додайте в фарш обсмажену цибулю, томатну пасту, сіль і перець за смаком. Добре перемішайте, потім всипте рубану петрушку і додайте третину склянки води. Ще раз добре перемішайте.

3. Баклажани і кабачки поріжте кружечками, приправити сіллю, панірують у борошні й обсмажте з двох сторін до легкого рум'янцю.

4. Змастіть деко для запікання маслом і покладіть шарами обсмажені овочі і фарш. Верхній шар повинен бути м'ясною. Збризніть зверху маслом і запікайте в духовці 1 час при 180 градусах.

5. Для 10 хвилин до готовності посипте тертим сиром.

Запіканку з яловичого фаршу в кабачками і баклажанами подавайте на стіл гарячою.

Смачного!

  • Яловичина - 500 грам
  • Баклажани - 2 штуки
  • Кабачки - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Зелень петрушки - За смаком
  • Борошно - За смаком (для панірування)
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Тертий сир - За смаком
Овочі з м'ясом відмінно поєднуються. А якщо це баклажани і кабачки з яловичиною - то і зовсім бенкет! Таке блюдо можна подати не тільки на обід або вечерю, але і з гордістю піднести на святковий стіл. Яловичину з баклажанами і кабачками рекомендую готувати восени, а період врожаю останніх.

Як приготувати яловичину з баклажанами і кабачками?

Приступаємо до приготування нашої запіканки:

1. Дрібно порубати цибулю і обсмажте на олії.

2. Пропустіть яловичину через м'ясорубку, додайте в фарш обсмажену цибулю, томатну пасту, сіль і перець за смаком. Добре перемішайте, потім всипте рубану петрушку і додайте третину склянки води. Ще раз добре перемішайте.

3. Баклажани і кабачки поріжте кружечками, приправити сіллю, панірують у борошні й обсмажте з двох сторін до легкого рум'янцю.

4. Змастіть деко для запікання маслом і покладіть шарами обсмажені овочі і фарш. Верхній шар повинен бути м'ясною. Збризніть зверху маслом і запікайте в духовці 1 час при 180 градусах.

5. Для 10 хвилин до готовності посипте тертим сиром.

Запіканку з яловичого фаршу в кабачками і баклажанами подавайте на стіл гарячою.

Смачного!

Схожі рецепти