Рецепт Тушкована яловичина з баклажанами і кабачками фото

Тушкована яловичина з баклажанами і кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо, Овочі, Баклажан, Яловичина, Кабачок
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

У більшості рецептів з яловичиною не вказано точне часу на приготування, тому що все залежить від її якості і віку. Розповім, як приготувати тушковану яловичину з баклажанами і кабачками.

З яловичиною дуже добре поєднуються будь-які овочі і зелень. Вона не тільки смачна, але і дуже корисна, а в поєднанні з овочами ще й легко засвоюється організмом. Блюдо виходить ситним і поживним, його можна подавати самостійно або з яким-небудь нейтральним гарніром (наприклад, з рисом або картоплею). Готую в мультиварці, яку можна замінити казанка або каструлею з товстими стінками.

1. Яловичину мою і нарізаю кубиками. Встановлюю чашу мультиварки і виставляю режим "гасіння", кладу вершкове масло і викладаю шматочки м'яса, обсмажую.

2. Цибулю і моркву чищу і мою, цибуля нарізаю кубиком, а морквину тру на тертці, часник подрібнюю на дрібній тертці. Додаю овочі до м'яса.

3. Мою і чищу салатний перець, нарізаю його шматочками, кабачки і баклажани мою і нарізаю кубиками. Додаю овочі в чашу, за смаком солю і перчу, перемішую.

4. Помідори мою і очищаю від шкірки, нарізаю шматочками середнього розміру і додаю в чашу.

5. Додаю до смаку сіль, перець і паприку, готую під закритою кришкою близько 20 хвилин.

6. В самому кінці відкриваю кришку і додаю дрібно порізану петрушку, перемішую і вимикаю.

7. Подаю яловичину з овочами гарячої, смачного!


  • Яловичина - 300 грам
  • Морквина - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Салатний перець - 1 штука
  • Помідори - 3 штуки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Кабачок - 500 грам
  • Баклажан - 400 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Петрушка - 1 пучок
З яловичиною дуже добре поєднуються будь-які овочі і зелень. Вона не тільки смачна, але і дуже корисна, а в поєднанні з овочами ще й легко засвоюється організмом. Блюдо виходить ситним і поживним, його можна подавати самостійно або з яким-небудь нейтральним гарніром (наприклад, з рисом або картоплею). Готую в мультиварці, яку можна замінити казанка або каструлею з товстими стінками.

1. Яловичину мою і нарізаю кубиками. Встановлюю чашу мультиварки і виставляю режим "гасіння", кладу вершкове масло і викладаю шматочки м'яса, обсмажую.

2. Цибулю і моркву чищу і мою, цибуля нарізаю кубиком, а морквину тру на тертці, часник подрібнюю на дрібній тертці. Додаю овочі до м'яса.

3. Мою і чищу салатний перець, нарізаю його шматочками, кабачки і баклажани мою і нарізаю кубиками. Додаю овочі в чашу, за смаком солю і перчу, перемішую.

4. Помідори мою і очищаю від шкірки, нарізаю шматочками середнього розміру і додаю в чашу.

5. Додаю до смаку сіль, перець і паприку, готую під закритою кришкою близько 20 хвилин.

6. В самому кінці відкриваю кришку і додаю дрібно порізану петрушку, перемішую і вимикаю.

7. Подаю яловичину з овочами гарячої, смачного!

Схожі рецепти