Рецепт Яловичина, тушкована з баклажанами в горщиках фото

Яловичина, тушкована з баклажанами в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Баклажан , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Яловичина, тушкована з баклажанами в горщиках, - чудове блюдо до обіднього столу або на вечерю. М'ясо гаситися з баклажанами в соусі з лимона, чорноплідної горобини і часнику. Дуже смачно!

Опис приготування:

Перед вами - класичний рецепт приготування яловичини, тушкованою з баклажанами в горщиках. Дане блюдо готується в горщиках, де баклажани гасяться з яловичиною в прекрасному соусі з чорноплідної горобини, лимона і часнику. Таку страву можна подати на обід або вечерю. Красиво і смачно!

  • Яловичина - 400 грам
  • Баклажани - 2 штуки
  • Горіхи волоські - За смаком
  • Braai - За смаком
  • Часник - 5 зубчиків
  • Горобина чорноплідна - 1 Склянка
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 1 Склянка (окріп)
яловичина, тушкована з баклажанами в горщиках - фото крок 1
Баклажани промийте і наріжте тонкими смужками. Бланшируйте їх до м'якості.
яловичина, тушкована з баклажанами в горщиках - фото крок 2
Остудіть баклажани і присипте подрібненої кінзою і горіхами.
яловичина, тушкована з баклажанами в горщиках - фото крок 3
Загортаємо баклажани в рулетики і кладемо на дно горщика, солимо.
яловичина, тушкована з баклажанами в горщиках - фото крок 4
Дрібно нарізаємо яловичину і кладемо зверху на баклажани, потім треба присипати сіллю і додати горіхів.
яловичина, тушкована з баклажанами в горщиках - фото крок 5
Горобину, часник і лимон пропустіть через м'ясорубку або обработатайте в блендері.
яловичина, тушкована з баклажанами в горщиках - фото крок 6
Виходить однорідний червоний соус.
яловичина, тушкована з баклажанами в горщиках - фото крок 7
У горщики викладаємо ще один шар баклажановий рулетів, солимо. Зверху заливаємо заздалегідь приготованим червоним соусом. Вливаємо 0, 5 склянки окропу в кожен горщик і ставимо в духовку. Готуємо десь 1, 5 - 2 годин, температура 260 градусів. Смачного!

Схожі рецепти