Яловичина, тушкована з баклажанами в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина, тушкована з баклажанами в горщиках, - чудове блюдо до обіднього столу або на вечерю. М'ясо гаситися з баклажанами в соусі з лимона, чорноплідної горобини і часнику. Дуже смачно!
Перед вами - класичний рецепт приготування яловичини, тушкованою з баклажанами в горщиках. Дане блюдо готується в горщиках, де баклажани гасяться з яловичиною в прекрасному соусі з чорноплідної горобини, лимона і часнику. Таку страву можна подати на обід або вечерю. Красиво і смачно!
- Яловичина - 400 грам
- Баклажани - 2 штуки
- Горіхи волоські - За смаком
- Braai - За смаком
- Часник - 5 зубчиків
- Горобина чорноплідна - 1 Склянка
- Лимон - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Вода - 1 Склянка (окріп)
Баклажани промийте і наріжте тонкими смужками. Бланшируйте їх до м'якості.
Остудіть баклажани і присипте подрібненої кінзою і горіхами.
Загортаємо баклажани в рулетики і кладемо на дно горщика, солимо.
Дрібно нарізаємо яловичину і кладемо зверху на баклажани, потім треба присипати сіллю і додати горіхів.
Горобину, часник і лимон пропустіть через м'ясорубку або обработатайте в блендері.
Виходить однорідний червоний соус.
У горщики викладаємо ще один шар баклажановий рулетів, солимо. Зверху заливаємо заздалегідь приготованим червоним соусом. Вливаємо 0, 5 склянки окропу в кожен горщик і ставимо в духовку. Готуємо десь 1, 5 - 2 годин, температура 260 градусів. Смачного!