Котлети на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви зберетеся з друзями і сім'єю на природі, спробуйте приготувати котлети на мангалі. Котлети виходять дуже смачні, з незрівнянним ароматом багаття, м'які і зовсім не сухі.
Таке блюдо припаде до смаку і дітям і дорослим. Можна подати котлети з будь-яким гарніром, соусами або просто на булочці з овочами. Котлети виходять надзвичайно смачні - прекрасна альтернатива шашлику.
- Фарш - 400 грам
- Сало - 100 грам (пропущене через м'ясорубку)
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Зелень свіжа - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Перекладіть фарш в глибоку миску. Додайте тертий на крупній тертці цибулю і перекручене сало. Важливо, щоб готовий фарш був саме не пісні, адже тільки тоді котлети вийдуть соковиті і смачні.
Додайте будь-яку сезонну свіжу зелень, яйце, сіль і улюблені спеції за смаком.
Ретельно перемішайте фарш, після чого відбийте про миску близько 3-4 хвилин. Цей процес допоможе не розвалитися котлет під час запікання на мангалі.
З готового фаршу зліпити плоскі котлети і викладіть їх на змащену маслом грати.
Готуйте над підготовленими вугіллям (жар повинен бути середній), періодично перевертаючи, поки котлети рівномірно НЕ прожаряться.
Котлети на мангалі готові. Аромат у них чудовий! Смачного!