Банан з шоколадом на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий смачний і швидкий десерт стане вашим улюбленим. Чи не зажадає багато часу і клопоту. Якщо хочете знати, як приготувати банан з шоколадом на мангалі, читайте детальну фото-інструкцію.
Після того як засмажили шашлики і картоплю, на мангалі можна зробити смачний і швидкий десерт. Він сподобається дорослим, а діти просто будуть у захваті від його солодощі. Щоб приготувати його, буде потрібно пара інгредієнтів: банани, шоколад і всього кілька хвилин. Шоколад можна брати будь-який за бажанням (чорний, молочний або білий). Дивовижно, що після запікання банани стають ще солодше. Такий десерт можна приготувати не тільки на мангалі, а в домашніх умовах і в мікрохвильовій печі або на сковороді-гриль.
- Банан - 4 штуки (кол-во не обмежене)
- Шоколад - За смаком (будь-який, за смаком (в залежності від кількості бананів, приблизно по 15 г на один банан))
1. Необхідно помити банан, після розрізаємо його вздовж, зробивши кишеню. Необхідно розрізати акуратно, щоб не пошкодити нижню шкірку. Начиняємо банан шматочками шоколаду (як доповнення можна покласти всередину ще горіхи або мигдаль).
2. Ложем банани на шампури або на гриль і смажимо до розплавлення шоколаду.
3. Це легше банани з манго, необхідно дати йому пару хвилин охолонути. Потім акуратно перекладаємо на тарілку так, щоб фрукт не розлізся, а шоколад трохи застиг.
4. Нехай чорна шкірка вас не бентежить, всередині начинка солодка. Є десерт зручніше ложкою, розкривши шкірку. Так ви зможете відчути солодкість фрукта і шоколаду.