Рецепт Банан з шоколадом на мангалі фото

Банан з шоколадом на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Фрукти , Шоколад , Банан
Дієтичне харчування
Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , День народження
Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 хв.

Чудовий смачний і швидкий десерт стане вашим улюбленим. Чи не зажадає багато часу і клопоту. Якщо хочете знати, як приготувати банан з шоколадом на мангалі, читайте детальну фото-інструкцію.

Опис приготування:

Після того як засмажили шашлики і картоплю, на мангалі можна зробити смачний і швидкий десерт. Він сподобається дорослим, а діти просто будуть у захваті від його солодощі. Щоб приготувати його, буде потрібно пара інгредієнтів: банани, шоколад і всього кілька хвилин. Шоколад можна брати будь-який за бажанням (чорний, молочний або білий). Дивовижно, що після запікання банани стають ще солодше. Такий десерт можна приготувати не тільки на мангалі, а в домашніх умовах і в мікрохвильовій печі або на сковороді-гриль.

  • Банан - 4 штуки (кол-во не обмежене)
  • Шоколад - За смаком (будь-який, за смаком (в залежності від кількості бананів, приблизно по 15 г на один банан))
банан з шоколадом на мангалі - фото крок 1
1. Необхідно помити банан, після розрізаємо його вздовж, зробивши кишеню. Необхідно розрізати акуратно, щоб не пошкодити нижню шкірку. Начиняємо банан шматочками шоколаду (як доповнення можна покласти всередину ще горіхи або мигдаль).
банан з шоколадом на мангалі - фото крок 2
2. Ложем банани на шампури або на гриль і смажимо до розплавлення шоколаду.
банан з шоколадом на мангалі - фото крок 3
3. Це легше банани з манго, необхідно дати йому пару хвилин охолонути. Потім акуратно перекладаємо на тарілку так, щоб фрукт не розлізся, а шоколад трохи застиг.
банан з шоколадом на мангалі - фото крок 4
4. Нехай чорна шкірка вас не бентежить, всередині начинка солодка. Є десерт зручніше ложкою, розкривши шкірку. Так ви зможете відчути солодкість фрукта і шоколаду.

Схожі рецепти