Рис із замороженими овочами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную відмінний рецепт, як приготувати рис з замороженими овочами. Блюдо виходить дуже смачним, соковитим, його можна подавати як в якості гарніру, так і як основне блюдо.
Рис на гарнір я готую тільки за цим рецептом, без овочів його вже ніхто не хоче їсти. Заморожені овочі - це дуже зручно, готуються швидко, не потрібно нічого чистити-нарізати, завжди є в холодильнику. У мене це прям маст-хев. Рецепт, як приготувати рис з замороженими овочами, досить простий, блюдо готується в одній сковороді. Мені подобається готувати саме так, але є ще варіант, коли рис попередньо відварюють, а потім додають до обсмаженою овочам. Можна і так, але мій варіант краще. Спробуйте!
- Мал - 1 Склянка
- Заморожені овочі (мексиканська суміш) - 300 грам
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 2 склянки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Розігрійте в сковороді рослинне масло, покладіть часник. Коли часник почне віддавати аромат, викладіть в сковороду заморожені овочі. Обсмажте протягом 10 хвилин на середньому вогні до м'якості.
Додайте в сковороду рис, сіль і спеції. Перемішайте і обсмажте рис разом з овочами протягом декількох хвилин.
Завдяки обсмажування рису з овочами, рис після варіння залишиться м'яким, але розсипчаста.
Залийте вміст сковороди бульйоном, накрийте сковороду кришкою і варіть на повільному вогні до готовності рису (хвилин 15-20).
Рис із замороженими овочами готовий. Рис вийшов дуже розсипчастим, з яскравим смаком, а на вигляд страва дуже апетитне! приємного!