Свинина з замороженими овочами, тушкована в вершках
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо, звичайно, страва не дієтичне, але полегшити його можна, якщо приготувати з овочами. Це одне з улюблених страв у нашій сім'ї. Швидко, просто і дуже смачно!
Це досить просте, класичне блюдо на кожен день. Хочу відзначити тільки, що блюдо можете урізноманітнити улюбленими ароматними спеціями. До речі, вершки можна замінити сметаною, розведеною невеликою кількістю води. Пригощайтеся
- Свинина - 400 грам
- Заморожені овочі - 300 грам (готова суміш)
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложки
- Вершки 20% - 1 склянок
- Печериці - 200 грам
- Спеції - За смаком
М'ясо наріжте на шматочки зручною для Вас величини і обсмажте.
Додайте нарізані печериці та томатну пасту.
Додайте суміш заморожених овочів. Перемішайте і накрийте кришкою. Гасіть на невеликому вогні хвилин 10. Не забудьте посолити і поперчити страву.
Влийте вершки і прогрійте всю суміш.
Подавайте гарячим.
Подавайте гарячим.
Смачного!