Свинина з замороженими овочами, тушкована в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
М'ясо, звичайно, страва не дієтичне, але полегшити його можна, якщо приготувати з овочами. Це одне з улюблених страв у нашій сім'ї. Швидко, просто і дуже смачно!
Опис приготування:
Це досить просте, класичне блюдо на кожен день. Хочу відзначити тільки, що блюдо можете урізноманітнити улюбленими ароматними спеціями. До речі, вершки можна замінити сметаною, розведеною невеликою кількістю води. Пригощайтеся
- Свинина - 400 грам
- Заморожені овочі - 300 грам (готова суміш)
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложки
- Вершки 20% - 1 склянок
- Печериці - 200 грам
- Спеції - За смаком
М'ясо наріжте на шматочки зручною для Вас величини і обсмажте.
Додайте нарізані печериці та томатну пасту.
Додайте суміш заморожених овочів. Перемішайте і накрийте кришкою. Гасіть на невеликому вогні хвилин 10. Не забудьте посолити і поперчити страву.
Влийте вершки і прогрійте всю суміш.
Подавайте гарячим.
Подавайте гарячим.
Смачного!