Рецепт Свинина з замороженими овочами, тушкована в вершках фото

Свинина з замороженими овочами, тушкована в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

М'ясо, звичайно, страва не дієтичне, але полегшити його можна, якщо приготувати з овочами. Це одне з улюблених страв у нашій сім'ї. Швидко, просто і дуже смачно!

Опис приготування:

Це досить просте, класичне блюдо на кожен день. Хочу відзначити тільки, що блюдо можете урізноманітнити улюбленими ароматними спеціями. До речі, вершки можна замінити сметаною, розведеною невеликою кількістю води. Пригощайтеся

  • Свинина - 400 грам
  • Заморожені овочі - 300 грам (готова суміш)
  • Томатна паста - 1-2 Ст. Ложки
  • Вершки 20% - 1 склянок
  • Печериці - 200 грам
  • Спеції - За смаком
свинина з замороженими овочами, тушкована в вершках - фото крок 1
М'ясо наріжте на шматочки зручною для Вас величини і обсмажте.
свинина з замороженими овочами, тушкована в вершках - фото крок 2
Додайте нарізані печериці та томатну пасту.
свинина з замороженими овочами, тушкована в вершках - фото крок 3
Додайте суміш заморожених овочів. Перемішайте і накрийте кришкою. Гасіть на невеликому вогні хвилин 10. Не забудьте посолити і поперчити страву.
свинина з замороженими овочами, тушкована в вершках - фото крок 4
Влийте вершки і прогрійте всю суміш.
Подавайте гарячим.
свинина з замороженими овочами, тушкована в вершках - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти