Свинина, тушкована з замороженими овочами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і швидкий спосіб приготування м'яса з овочами (в даному випадку - замороженими). Така свинина, тушкована з замороженими овочами, ситне, просте і смачне блюдо на повсякденний стіл.
Смажена свинина хороша не тільки зі свіжими або замороженими овочами, але, наприклад, з маринованими огірками або ароматної зеленню. Завдяки готовим сумішам заморожених овочів тепер приготувати ситний обід для всієї родини стало ще простіше. Свинина ідеально поєднується практично з будь-якими овочами. Цей рецепт сподобається кожній господині.
Отже, дивіться, як приготувати свинину, тушковану з замороженими овочами.
- Свинина - 500 грам
- Суміш заморожених овочів - 500 грам (будь-які за смаком)
- Сіль і спеції - За смаком
- Печериці - 4-6 штук
1. Я готувала свинину з різними овочами, і найбільше мені сподобалося поєднання м'яса зі спаржею, брюссельською капустою, зеленим горошком і грибами. Ви можете експериментувати і поєднувати свинину з овочами на ваш смак.
2. Перед тим, як смажити свинину, її потрібно трохи промаринувати. Я зазвичай мариную її в оливковій олії зі спеціями. Всього одну годину -
І вже після я відправляю смажитися м'ясо на сковороду. Коли свинина почне набувати золотистого відтінку, додайте нарізані печериці.
І вже після я відправляю смажитися м'ясо на сковороду. Коли свинина почне набувати золотистого відтінку, додайте нарізані печериці.
3. Смажте при постійному помішуванні близько 10 хвилин.
4. Додавайте поступово овочі і смажте на середньому вогні, не забуваючи періодично помішувати.
5. Я завжди беру готові заморожені овочі, які продаються в будь-якому супермаркеті. Дуже відома гавайська або мексиканська суміш, ці овочі теж відмінно поєднуються з м'ясом.
6. Готову страву краще вживати в їжу в гарячому вигляді. Замість свинини можна взяти, наприклад, куряче філе або індичку. Яловичина буде готуватися довше, хоча вона теж відмінно поєднується з овочами.