Тушкована картопля з замороженими грибами
(покроковий рецепт з фото)
Для цієї страви можна використовувати будь-які види грибів (свіжі або заморожені). У цьому рецепті використовуються білі гриби. З картоплею і овочами вони чудово поєднуються.
Приготувати тушкована картопля з замороженими грибами можна в мультиварці, а можна в каструлі на плиті. Будь-який варіант буде правильним, а страва вийде неймовірно смачним. Гриби можна використовувати заморожені. Я вирішила взяти білі гриби - вони ідеально поєднуються з картоплею і овочами.
- Картопля - 5 штук
- Гриби - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - За смаком
1. Чистимо картоплю і нарізаємо великими шматочками.
2. Шаткуємо цибулю і моркву і відправляємо смажитися. Я вирішила приготувати тушкована картопля з замороженими грибами в домашніх умовах в мультиварці - Швидко і зручно. Відправляємо смажитися овочі в мультиварку (додаємо трохи рослинного масла).
3. Потім відправляємо картоплю і перемішуємо.
4. Гриби можна використовувати свіжі, а можна заморожені (як в нашому випадку). Додаємо гриби до овочів.
5. Виставляємо режим (в моїй мультиварці - це "випічка" ), додаємо 2 мультістакана води і залишаємо техніку. Поки мультиварка готує - займіться своїми справами.
6. Нарізаємо зелень і часник (відправити їх потрібно до блюдо за 5 хвилин до готовності - якщо готуєте на плиті і пере подачею - якщо готували в мультиварці).
7. Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!