Яловичина тушкована з замороженими овочами
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше і простіше м'яса з овочами на гаряче? Це завжди ситно, різноманітно і універсально, так як блюдо поєднується з абсолютно будь-яким гарніром. Нескладний рецепт хочу вам показати.
Цей варіант хороший тим, що ви можете використовувати різноманітні овочеві мікси, щоб кожен раз виходила нову цікаву страву. На замітку хочу запропонувати вам класну ідею, як приготувати яловичину тушковану з замороженими овочами. Томління на повільному вогні м'ясо виходить дуже ніжним, соковитим і буквально тане в роті. Обов'язково варто спробувати!
- Яловичина - 500 грам
- Заморожені овочі - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
1. М'ясо вимийте, очистіть від плівочок при необхідності, наріжте невеликими шматочками і викладіть на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажте на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки.
2. Цибулину очистіть, наріжте і відправте до м'яса. Смажте ще хвилин 5, помішуючи.
3. Подрібніть часник і додайте його до м'яса. Також на цьому етапі можна додати заморожений солодкий перець. Посоліть і поперчіть все за смаком, влийте води (бульйон) стільки, щоб та покрила м'ясо.
4. Гасіть м'ясо на повільному вогні близько години під кришкою. Після додайте овочеву суміш і тушкуйте ще хвилин 25-30 до повної готовності.
Смачного!
Смачного!