Яловичина тушкована з замороженими овочами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Що може бути смачніше і простіше м'яса з овочами на гаряче? Це завжди ситно, різноманітно і універсально, так як блюдо поєднується з абсолютно будь-яким гарніром. Нескладний рецепт хочу вам показати.
Опис приготування:
Цей варіант хороший тим, що ви можете використовувати різноманітні овочеві мікси, щоб кожен раз виходила нову цікаву страву. На замітку хочу запропонувати вам класну ідею, як приготувати яловичину тушковану з замороженими овочами. Томління на повільному вогні м'ясо виходить дуже ніжним, соковитим і буквально тане в роті. Обов'язково варто спробувати!
- Яловичина - 500 грам
- Заморожені овочі - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
1. М'ясо вимийте, очистіть від плівочок при необхідності, наріжте невеликими шматочками і викладіть на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажте на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки.
2. Цибулину очистіть, наріжте і відправте до м'яса. Смажте ще хвилин 5, помішуючи.
3. Подрібніть часник і додайте його до м'яса. Також на цьому етапі можна додати заморожений солодкий перець. Посоліть і поперчіть все за смаком, влийте води (бульйон) стільки, щоб та покрила м'ясо.
4. Гасіть м'ясо на повільному вогні близько години під кришкою. Після додайте овочеву суміш і тушкуйте ще хвилин 25-30 до повної готовності.
Смачного!
Смачного!