Курка з замороженими овочами
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом курки з замороженими овочами! Заморожена суміш в духовці виділяє рідину, так необхідну курці для того, щоб залишитися соковитою і м'якою. Так що, відмінне поєднання!
Хочу розповісти, як зробити курку з замороженими овочами. Раніше я завжди заморожені суміші овочів перед цим завжди розморожують, щоб стекла зайва рідина. Але така "волога" прошарок допомагає не пересушити картоплю і курку, так що овочі розморожувати попередньо зовсім не треба!
- Гавайська суміш - 300 грам (можна замінити будь-якими замороженими овочами)
- Курка - 300 грам
- Картопля - 4 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Крем - 1 Склянка
- Зелень - 1 пучок
- Спеції - За смаком
1. Форму для запікання змастіть маслом, викладаємо шар тонко порізаного картоплі. Трохи солимо.
2. Далі викладаємо шар заморожених овочів. Можна теж трохи посолити.
3. Потім викладаємо шматочки курки. Для заливки змішаємо сметану з тертим сиром, зеленню та спеціями за смаком. Заливаємо блюдо і відправимо в духовку на півгодини.
4. Як тільки картопля стала м'якою, і курка - готової, блюдо можна подавати!