Рецепт Різотто з замороженими овочами фото

Різотто з замороженими овочами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Крупи , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вам корисне і дієтичне блюдо - різотто з замороженими овочами в домашніх умовах.

Опис приготування:

Щоб приготувати різотто з замороженим овочами в домашніх умовах, спершу слід розморозити овочі. Після цього їх треба порубати. Спершу обсмажуємо на сковорідці цибулю, після цього додаємо решту овочів і рис. Не забуваємо про спеції і бульйон. Коли бульйон вбереться, додаємо тертий сир.

  • Мал - 150 грам
  • Заморожена морква - 100 грам
  • Cukini - 50 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Заморожений болгарський перець - 3 штуки
  • Пармезан - 20 грам
  • Біле сухе вино - 100 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Курячий бульйон - 400 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Лісіцкі - 150 грам
різотто з замороженими овочами - фото крок 1
Дрібно рубаємо все овочі та гриби.
різотто з замороженими овочами - фото крок 2
Обсмажуємо цибулю на розігрітій маслом сковорідці. Поступово додаємо моркву, гриби, цукіні, перець, часник, Мал. Перемішуємо.
різотто з замороженими овочами - фото крок 3
Перемішуємо. Додаємо спеції, Заливаємо курячий бульйон, сипем сіль. Варимо, поки рідина не вбереться, постійно помішуючи.
різотто з замороженими овочами - фото крок 4
Посипаємо блюдо тертим пармезаном.

Схожі рецепти