Різотто з замороженими овочами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам корисне і дієтичне блюдо - різотто з замороженими овочами в домашніх умовах.
Щоб приготувати різотто з замороженим овочами в домашніх умовах, спершу слід розморозити овочі. Після цього їх треба порубати. Спершу обсмажуємо на сковорідці цибулю, після цього додаємо решту овочів і рис. Не забуваємо про спеції і бульйон. Коли бульйон вбереться, додаємо тертий сир.
- Мал - 150 грам
- Заморожена морква - 100 грам
- Cukini - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Заморожений болгарський перець - 3 штуки
- Пармезан - 20 грам
- Біле сухе вино - 100 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Курячий бульйон - 400 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Лісіцкі - 150 грам
Дрібно рубаємо все овочі та гриби.
Обсмажуємо цибулю на розігрітій маслом сковорідці. Поступово додаємо моркву, гриби, цукіні, перець, часник, Мал. Перемішуємо.
Перемішуємо. Додаємо спеції, Заливаємо курячий бульйон, сипем сіль. Варимо, поки рідина не вбереться, постійно помішуючи.
Посипаємо блюдо тертим пармезаном.