Рецепт Мочений кавун фото

Мочений кавун
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди , Кавун
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Заготовки , Сольовий
Кількість порцій: 7
Час приготування: 40 хв.

Мочений кавун - приголомшлива закуска. Хто його спробував один раз, вже ніколи не виключить зі списку своїх улюблених солінь. До м'яса, птиці, та й без нічого це просто смакота.

Опис приготування:

Рецепт приготування мочених кавунів дуже простий. Потрібно пам'ятати, що підійдуть трохи недостиглі кавуни, вагою не більше 2-2, 5 кілограмів, з тонкою кіркою. Закуска дивовижно смачна. Дуже раджу, спробуйте не пошкодуєте. А якщо вам попадеться незрілий кавун, не поспішайте викидати, приготуйте його за моїм рецептом.

  • Кавун - 2-3 кілограм
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1 літр
мочений кавун - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування моченого кавуна.
мочений кавун - фото крок 2
Петрушку помийте і дрібно наріжте. Викладіть в каструлю.
мочений кавун - фото крок 3
Додайте нарізаний часник.
мочений кавун - фото крок 4
Кавун помийте, наріжте довільно, udalite Екстремальні. Викладіть шар кавуна в каструлю. Посипте петрушкою.
мочений кавун - фото крок 5
Потім викладіть наступний шар кавуна.
мочений кавун - фото крок 6
Чергуючи шари кавуна і петрушки, заповніть всю каструлю.
мочений кавун - фото крок 7
Приготуйте розсіл з розрахунку 1 столова ложка солі і 2 столові ложки цукру на літр води. Залийте кавуни.
мочений кавун - фото крок 8
Кавуни в каструлі спливуть. Тому накрийте їх тарілкою і поставте легкий вантаж. Тримайте кавуни в каструлі при кімнатній температурі добу. Після відправте в холод.
мочений кавун - фото крок 9
Ще через дві-три доби кавуни можна буде їсти.
мочений кавун - фото крок 10
Мочений кавун готовий. Незвичайно смачно!

Схожі рецепти