Рецепт Печінка індички з яблуками фото

Печінка індички з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах, Фрукти, Яблука, Печінка індички
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Печінка індички з яблуками - прекрасне святкове блюдо для любителів смачно поїсти. Яблука краще брати кисло-солодкі, вони додадуть своєрідну пікантність печінки. Смачно і корисно!

Для того, щоб приготувати соковиту печінку індички з яблуками, прожарьте печінку на курячому жиру, поки кров перестане виділятися. Після цього тушкуйте її з цибулею і спеціями на повільному вогні. Яблука обсмажте в окремій посудині до рум'яної скоринки. У печінку додайте червоне вино і тушкуйте ще деякий час. Далі готову печінку змішайте з яблуками і дайте згасити ще трохи. Таким чином, у вас вийде відмінний святкова страва. Вдалого приготування!

  • Печінка індички - 500-600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3-4 штук
  • Яблука - 4 штуки
  • Червоне вино - 100-150 мілілітрів
  • Топлений курячий жир - За смаком (для обжарки)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
печінка індички з яблуками - фото крок 1
Промийте печінку, наріжте її на невеликі шматочки. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
печінка індички з яблуками - фото крок 2
Обсмажуйте печінка на курячому жиру до тих пір, поки кров перестане виділятися.
печінка індички з яблуками - фото крок 3
Додайте сіль і перець за смаком, перемішайте печінку.
печінка індички з яблуками - фото крок 4
Додайте подрібнену цибулю до индюшиной печінки, тушкуйте її таким чином хвилин 15.
печінка індички з яблуками - фото крок 5
Нарізані часточками яблука обсмажте в окремій сковороді до красивої золотистої скоринки.
печінка індички з яблуками - фото крок 6
До печінки з цибулею додайте червоне вино, тушкуйте на середньому вогні 7 хвилин, поки алкоголь не випарується.
печінка індички з яблуками - фото крок 7
Змішайте яблука з печінкою і тушкуйте на повільному вогні 5-8 хвилин. Печінка з яблуками готова!

Схожі рецепти