Печінка індички на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Ні для кого не секрет, що печінка індички - це джерело вітамінів, вона дивно смачна і ніжна. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати печінку індички на сковороді і здивувати своїх близьких.
Цей незвичайний і в той же час простий рецепт печінки допоможе урізноманітнити ваш повсякденний обід або вечерю.
Як гарнір до такої печінки приготуйте рис або картопляне пюре, подавайте всі з салатом зі свіжих помідорів.
Смачного!
- Сіль і перець - За смаком
- Бекон - 12 штук (смужки)
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки (мелений)
- Печінка індички - 4 штуки (наріжте уздовж навпіл)
- Вершкове масло - 80 грам
- Червона цибуля - 1 штука
1
У сковороді розігрійте оливкову олію. Наріжте цибулю півкільцями і млоїте на слабкому вогні разом з сіллю і перцем близько 20 хвилин.
2
Бекон обсмажте в окремій сковороді до хрусткої скоринки (близько 10 хвилин).
3
У мисці змішайте борошно, мускатний горіх, паприка, перець чорний і сіль. Добре перемішайте.
4
У борошняної суміші обваляйте кожен шматочок печінки, струсіть надлишки борошна.
5
В окремій сковороді розтопіть вершкове масло, поки воно не почне пінитися. Обсмажте кожен шматочок печінки з двох сторін по 2 хвилини.
6
Готову печінку посипте смаженою цибулею і беконом.