Рецепт Печінка індички на сковороді фото

Печінка індички на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Печінка індички
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Ні для кого не секрет, що печінка індички - це джерело вітамінів, вона дивно смачна і ніжна. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати печінку індички на сковороді і здивувати своїх близьких.

Опис приготування:

Цей незвичайний і в той же час простий рецепт печінки допоможе урізноманітнити ваш повсякденний обід або вечерю.

Як гарнір до такої печінки приготуйте рис або картопляне пюре, подавайте всі з салатом зі свіжих помідорів.

Смачного!

  • Сіль і перець - За смаком
  • Бекон - 12 штук (смужки)
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки (мелений)
  • Печінка індички - 4 штуки (наріжте уздовж навпіл)
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Червона цибуля - 1 штука
1
У сковороді розігрійте оливкову олію. Наріжте цибулю півкільцями і млоїте на слабкому вогні разом з сіллю і перцем близько 20 хвилин.
2
Бекон обсмажте в окремій сковороді до хрусткої скоринки (близько 10 хвилин).
3
У мисці змішайте борошно, мускатний горіх, паприка, перець чорний і сіль. Добре перемішайте.
4
У борошняної суміші обваляйте кожен шматочок печінки, струсіть надлишки борошна.
5
В окремій сковороді розтопіть вершкове масло, поки воно не почне пінитися. Обсмажте кожен шматочок печінки з двох сторін по 2 хвилини.
6
Готову печінку посипте смаженою цибулею і беконом.

Схожі рецепти