Печінка індички смажена
(покроковий рецепт з фото)
Якщо Ви хочете урізноманітнити свій раціон чимось смачним, живильним і незвичайним - спробуйте приготувати печінку індички на сковороді. Вона виходить дуже ніжна, з ароматної хрусткою скоринкою.
Ця страва ідеально підходить до більшості гарнірів, особливо до каш і макаронів. Здивуйте близьких простим і корисним стравою. Смачного! Для того щоб приготувати хрустку, смачну печінку індички шляхом її обсмажування, для початку підготуйте субпродукт. Obmoyte pechenku, відріжте жили і зайвий жир, після чого розділіть її на зручні Вам частини. В іншому ж повністю покласти на мій рецепт, як приготувати печінку індички смажену.
- Печінка індички - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 40 грам
- Рослинна олія - 50 грам (для смаження)
- Панірувальні сухарі - 60 грам
Печінка промийте, видаліть з неї жир і жили, після чого розріжте її на частини.
Борошно змішайте з сіллю і перцем, підготуйте також панірувальні сухарі, злегка збийте яйце.
Обваляйте шматочки печінки спочатку в борошні.
Далі печінку опустіть в яйце, а потім обваляйте в панірувальних сухарях.
Обсмажуйте печінка з рослинним маслом на великому вогні з одного боку 5-7 хвилин. Після цього переверніть її на іншу сторону і обсмажуйте до готовності. Смачного!