Рецепт Печінка індички смажена фото

Печінка індички смажена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах, Печінка індички
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в паніровці

Якщо Ви хочете урізноманітнити свій раціон чимось смачним, живильним і незвичайним - спробуйте приготувати печінку індички на сковороді. Вона виходить дуже ніжна, з ароматної хрусткою скоринкою.

Ця страва ідеально підходить до більшості гарнірів, особливо до каш і макаронів. Здивуйте близьких простим і корисним стравою. Смачного! Для того щоб приготувати хрустку, смачну печінку індички шляхом її обсмажування, для початку підготуйте субпродукт. Obmoyte pechenku, відріжте жили і зайвий жир, після чого розділіть її на зручні Вам частини. В іншому ж повністю покласти на мій рецепт, як приготувати печінку індички смажену.

  • Печінка індички - 400 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 40 грам
  • Рослинна олія - 50 грам (для смаження)
  • Панірувальні сухарі - 60 грам
печінка індички смажена - фото крок 1
Печінка промийте, видаліть з неї жир і жили, після чого розріжте її на частини.
печінка індички смажена - фото крок 2
Борошно змішайте з сіллю і перцем, підготуйте також панірувальні сухарі, злегка збийте яйце.
печінка індички смажена - фото крок 3
Обваляйте шматочки печінки спочатку в борошні.
печінка індички смажена - фото крок 4
Далі печінку опустіть в яйце, а потім обваляйте в панірувальних сухарях.
печінка індички смажена - фото крок 5
Обсмажуйте печінка з рослинним маслом на великому вогні з одного боку 5-7 хвилин. Після цього переверніть її на іншу сторону і обсмажуйте до готовності. Смачного!

Схожі рецепти