Рецепт Смажена яловича печінка з гірчицею фото

Смажена яловича печінка з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Канадська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Печінка , Яловича печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси , Гірке
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування надзвичайно ароматного, смачної страви зі звичайної яловичої печінки. Навіть якщо вам дістався не найніжніший шматок печінки, не турбуйтеся - гірчиця зробить з ним справжнє диво

Кількість порцій: 4
  • Борошно - 0, 25 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець - 0, 25 чайних ложки
  • Яловича печінка - 450-500 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 2-3 Ст. Ложок (на ваш смак)
смажена яловича печінка з гірчицею - фото крок 1
1. Печінка помити, почекати, поки стече зайва вода, і порізати скибочками завтовшки по 0, 8-1 см кожен.
смажена яловича печінка з гірчицею - фото крок 2
2. Змішати борошно, сіль і перець. Обваляти печінку в цій суміші спецій так, щоб кожен шматочок був рівномірно покритий.
смажена яловича печінка з гірчицею - фото крок 3
3. У сковорідці з товстим дном розігріти обидва види масла. Швидко обсмажте шматочки печінки в один шар до придбання золотистого відтінку. Прямо на сковорідці обмажте шматочки з кожної сторони гірчицею і смажте ще кілька хвилин до готовності.
смажена яловича печінка з гірчицею - фото крок 4
4. Подавати таку печінку найкраще зі смаженою картоплею, помідорами і м'ятними соусами.

Схожі рецепти