Рецепт Смажена яловича печінка з гірчицею фото

Смажена яловича печінка з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Канадська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Печінка, Яловича печінка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси

Рецепт приготування надзвичайно ароматного, смачної страви зі звичайної яловичої печінки. Навіть якщо вам дістався не найніжніший шматок печінки, не турбуйтеся - гірчиця зробить з ним справжнє диво

Кількість порцій: 4
  • Борошно - 0, 25 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець - 0, 25 чайних ложки
  • Яловича печінка - 450-500 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 2-3 Ст. Ложок (на ваш смак)
смажена яловича печінка з гірчицею - фото крок 1
1. Печінка помити, почекати, поки стече зайва вода, і порізати скибочками завтовшки по 0, 8-1 см кожен.
смажена яловича печінка з гірчицею - фото крок 2
2. Змішати борошно, сіль і перець. Обваляти печінку в цій суміші спецій так, щоб кожен шматочок був рівномірно покритий.
смажена яловича печінка з гірчицею - фото крок 3
3. У сковорідці з товстим дном розігріти обидва види масла. Швидко обсмажте шматочки печінки в один шар до придбання золотистого відтінку. Прямо на сковорідці обмажте шматочки з кожної сторони гірчицею і смажте ще кілька хвилин до готовності.
смажена яловича печінка з гірчицею - фото крок 4
4. Подавати таку печінку найкраще зі смаженою картоплею, помідорами і м'ятними соусами.

Схожі рецепти