Смажена яловича печінка з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування надзвичайно ароматного, смачної страви зі звичайної яловичої печінки. Навіть якщо вам дістався не найніжніший шматок печінки, не турбуйтеся - гірчиця зробить з ним справжнє диво
Кількість порцій: 4
- Борошно - 0, 25 склянки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець - 0, 25 чайних ложки
- Яловича печінка - 450-500 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2-3 Ст. Ложок (на ваш смак)
1. Печінка помити, почекати, поки стече зайва вода, і порізати скибочками завтовшки по 0, 8-1 см кожен.
2. Змішати борошно, сіль і перець. Обваляти печінку в цій суміші спецій так, щоб кожен шматочок був рівномірно покритий.
3. У сковорідці з товстим дном розігріти обидва види масла. Швидко обсмажте шматочки печінки в один шар до придбання золотистого відтінку. Прямо на сковорідці обмажте шматочки з кожної сторони гірчицею і смажте ще кілька хвилин до готовності.
4. Подавати таку печінку найкраще зі смаженою картоплею, помідорами і м'ятними соусами.