Печінка яловича смажена з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Це, звичайно, справа смаку, але на мій погляд, найсмачніша смажена печінка саме яловича. Соковита, трохи солодкувата, вона чудово виходить зі смаженою цибулею.
Підсмажити яловичу печінку дуже просто. Проте, щоб вона вийшла ніжною, м'якою і соковитою потрібно знати кілька нюансів. Часто нам рекомендують викласти шматочки печінки на гарячу сковороду і швидко її обсмажити на сильному вогні. Після такої обробки вона жорстко не буде, але якщо ви не любитель "крові", то це вам не підійде. Печінка всередині не прожарітся і залишиться червоною або рожевою. Я пропоную свій спосіб. Шматочки печінки я викладаю на сковороду, накриваю її кришкою і смажу печінку на самому мінімальному вогні, перевертаючи з одного боку на іншу. Я не даю їй сильно засмажити зовні і завдяки невеликому вогню вона добре прожарівается всередині. Соліть вже готову печінку.
- Яловича печінка - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком