Печінка яловича смажена з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Це, звичайно, справа смаку, але на мій погляд, найсмачніша смажена печінка саме яловича. Соковита, трохи солодкувата, вона чудово виходить зі смаженою цибулею.
Опис приготування:
Підсмажити яловичу печінку дуже просто. Проте, щоб вона вийшла ніжною, м'якою і соковитою потрібно знати кілька нюансів. Часто нам рекомендують викласти шматочки печінки на гарячу сковороду і швидко її обсмажити на сильному вогні. Після такої обробки вона жорстко не буде, але якщо ви не любитель"крові" , то це вам не підійде. Печінка всередині не прожарітся і залишиться червоною або рожевою. Я пропоную свій спосіб. Шматочки печінки я викладаю на сковороду, накриваю її кришкою і смажу печінку на самому мінімальному вогні, перевертаючи з одного боку на іншу. Я не даю їй сильно засмажити зовні і завдяки невеликому вогню вона добре прожарівается всередині. Соліть вже готову печінку.
- Яловича печінка - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком