Печінка яловича смажена
(покроковий рецепт з фото)
Мій чоловік любить субпродукти, і я не можу обходити їх стороною в щоденному меню. Але є одне і те ж набридає, тому я постійно в пошуку нових рецептів. І дуже рада, коли знаходжу подібні.
Тепер я поділюся з вами тим, як приготувати печінку яловичу смажену. Дуже важливо при роботі з таким продуктом позбутися гіркоти і зробити текстуру м'якої. Це вийде за рахунок вимочування печінки в молоці, а потім в її маринуванні. Часу на це піде багато, але саме блюдо готується легко.
- Яловича печінка - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 0, 5 склянки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Гірчиця суха - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
Печінка промийте, видаліть з неї плівки і прожилки. Розріжте м'ясо на середні шматки.
Залийте печінку молоком в глибокій мисці. Залиште її так на 2 години в холодильнику.
Приготуйте маринад. Змішайте соєвий соус з яйцем, гірчицею і борошном.
З печінки злийте молоко, а замість нього додайте маринад. Залиште субпродукт маринуватися на ніч в холодильнику.
Після цього обсмажте печінку в розігрітій олії на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку.
Подавайте блюдо в гарячому вигляді з гарніром. Смачного!