Рецепт Печінка яловича смажена фото

Печінка яловича смажена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Мій чоловік любить субпродукти, і я не можу обходити їх стороною в щоденному меню. Але є одне і те ж набридає, тому я постійно в пошуку нових рецептів. І дуже рада, коли знаходжу подібні.

Опис приготування:

Тепер я поділюся з вами тим, як приготувати печінку яловичу смажену. Дуже важливо при роботі з таким продуктом позбутися гіркоти і зробити текстуру м'якої. Це вийде за рахунок вимочування печінки в молоці, а потім в її маринуванні. Часу на це піде багато, але саме блюдо готується легко.

  • Яловича печінка - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Гірчиця суха - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
печінка яловича смажена - фото крок 1
Печінка промийте, видаліть з неї плівки і прожилки. Розріжте м'ясо на середні шматки.
печінка яловича смажена - фото крок 2
Залийте печінку молоком в глибокій мисці. Залиште її так на 2 години в холодильнику.
печінка яловича смажена - фото крок 3
Приготуйте маринад. Змішайте соєвий соус з яйцем, гірчицею і борошном.
печінка яловича смажена - фото крок 4
З печінки злийте молоко, а замість нього додайте маринад. Залиште субпродукт маринуватися на ніч в холодильнику.
печінка яловича смажена - фото крок 5
Після цього обсмажте печінку в розігрітій олії на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку.
печінка яловича смажена - фото крок 6
Подавайте блюдо в гарячому вигляді з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти