Вишневий мус
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - рецепт смачного і корисного десерти, який сподобається не тільки дітям, але і дорослим. Вишневий мус освіжить в спекотний літній день, прекрасно підійде в якості десертів на свята.
Приготувати мус з вишні або інших ягід дуже просто. Єдина порада - вибирайте дуже соковиті фрукти і ягоди, тоді мус вийде дійсно дуже смачним. Пропоную свій рецепт, як приготувати вишневий мус швидко і смачно.
- Вишня консервована - 250 грам
- Крем - 200 грам
- Вода - 180 мілілітрів
- Желатин - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. В 180 мл. Теплої води розчиніть желатин, залиште його на 10 хвилин.
Вишню подрібніть в блендері разом з цукром.
Подрібнену вишню перекладіть в кухлик і доведіть до кипіння. Потім зніміть з вогню, додайте набряклий желатин і добре перемішайте.
До злегка остигнула вишні додайте сметану, гарненько перемішайте ложкою або міксером.
Розлийте отриманий мус в креманки або склянки, поставте в холодильник на 2-3 годину, а потім подавайте.