Рецепт Вишневий мус фото

Вишневий мус
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вишня
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Десерти , Мус
Кількість порцій: 2
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Перед вами - рецепт смачного і корисного десерти, який сподобається не тільки дітям, але і дорослим. Вишневий мус освіжить в спекотний літній день, прекрасно підійде в якості десертів на свята.

Опис приготування:

Приготувати мус з вишні або інших ягід дуже просто. Єдина порада - вибирайте дуже соковиті фрукти і ягоди, тоді мус вийде дійсно дуже смачним. Пропоную свій рецепт, як приготувати вишневий мус швидко і смачно.

  • Вишня консервована - 250 грам
  • Крем - 200 грам
  • Вода - 180 мілілітрів
  • Желатин - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
вишневий мус - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. В 180 мл. Теплої води розчиніть желатин, залиште його на 10 хвилин.
вишневий мус - фото крок 2
Вишню подрібніть в блендері разом з цукром.
вишневий мус - фото крок 3
Подрібнену вишню перекладіть в кухлик і доведіть до кипіння. Потім зніміть з вогню, додайте набряклий желатин і добре перемішайте.
вишневий мус - фото крок 4
До злегка остигнула вишні додайте сметану, гарненько перемішайте ложкою або міксером.
вишневий мус - фото крок 5
Розлийте отриманий мус в креманки або склянки, поставте в холодильник на 2-3 годину, а потім подавайте.

Схожі рецепти